+359898633185 Поръчай по телефона

устна хигиена

Кокали за кучета GoodBite Refill XS

Състав

Комбинация от вкусове

Големина

Малки и мини до 5кг

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Устна хигиена

6 вкуса, за да бъде по-привлекателно за кучето. Опаковката съдържа: 160 кокала по 15 g (8,2 x 2,6 x h 1,2 cm) за малки кучета до 5 кг.

GOODBITE  NATURAL – играта никога не е била толкова здравословна!

Здравата уста е много важна за благосъстоянието на вашия четириног приятел, като например поддържането на здравословното му тегло. GOODBITE NATURAL е иновативна играчка за дъвчене, която ще ви помогне да се грижите за денталната хигиена на вашето куче, без да го кара да наддава, за разлика от традиционните закуски на пазара.

Овкусява се с различни апетитни аромати, за да е по-атрактивен и да стимулира дъвченето. Консистенцията на продукта, съчетана с дъвченето на кучето, помага за премахване на плаката, като по този начин намалява натрупването на зъбен камък, поддържайки здрави зъби и венци.

GOODBITE NATURAL е уникален, защото е формулиран така, че да не се усвоява от тялото: ако бъде погълнат, той се превръща в желеобразна маса, която след това се изхвърля естествено от организма. Разработен и тестван в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове, GOODBITE NATURAL е 100 % безопасен: напълно естествен (извлечен от царевично нишесте), нетоксичен и биоразградим, не развива мухъл или патогени, не съдържа консерванти и не изтича.

Вкусове и форми кокали за кучета

Кокалите за дъвчене на GOODBITE NATURAL се предлагат в различни форми (кокал, спирала и пръчици) и 6 апетитни вкуса: пиле, телешко, шунка, сьомга, зърнени храни, агнешко. Изберете правилния размер за вашето куче (налични са 6 размера. Препоръчва се редуване на вкусовете, за да поддържате интереса на кучето жив.

Ключови ползи:

  • Играчка за дъвчене за грижа за зъбите, няма хранителна стойност, не кара кучето да наддава на тегло. Здрава уста – стройни кучета. Валидна алтернатива на традиционните зъболекарски закуски.
  • Помага за премахване на плаката, намалява натрупването на зъбен камък, поддържа здрави венци.
  • При поглъщане се превръща в желеобразна маса и след това се изхвърля естествено. Не променя диетата на кучето, като помага за поддържане на здравословно тегло
  • Разработен и тестван в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове GOODBITE NATUTAL е 100% безопасен: напълно натурален (извлечен от царевично нишесте), нетоксичен и биоразградим, не развива плесени или патогени, не съдържа консерванти и няма срок на годност.

6 вкуса, за да бъде по-привлекателно за кучето. Опаковката съдържа: 160 кокала по 15 g (8,2 x 2,6 x h 1,2 cm) за малки кучета до 5 кг.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма