+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Farmina храна за кучета

Показване на 1–12 от 75 резултата

Farmina Храна за кучета

Farmina храна за кучета

Farmina е марка, която е създадена да осигури здравословна и балансирана диета за кучетата ви. Марката е известна с висококачествените си продукти и се стремят да предоставят най-доброто възможно хранене за вашето куче.

Farmina предлага разнообразни видове храна за кучета, включително суха и консервирана храна.

Една от особеностите на Farmina е, че те използват висококачествени суровини. Суровините включват протеини от месо, риба и яйца, както и различни видове зеленчуци и плодове. Всички суровини са внимателно подбрани, за да се гарантира най-високото качество на продуктите на марката.

Farmina е марка, която се отличава с високо съдържание на месо в храната им. Това е много важно, тъй като месото предоставя необходимите протеини за растеж и развитие на кучето. Farmina използва месо от говеда, пиле, риба и други животни.

Те също така използват цялото месо, включително мускулите, органите и костите, за да предоставят цялостна хранителна стойност на вашето куче.

Farmina е марка, която избягва изкуствени добавки и консерванти. Те се стремят да предоставят храна, която е възможно най-близо до естествената храна на кучетата. Това гарантира, че кучето получава най-доброто възможно хранене и му помага да запази здравето си.

Farmina предлага различни видове храна за кучета в различни възрастови групи и размери. Те имат специална храна за кученца, за възрастни кучета и за кучета, които имат специфични здравословни проблеми. Това гарантира, че кучето ще получава точно това, което му трябва за да бъде здраво и щастливо.

Кучешката храна на Farmina

Farmina храна за кучета

Тя се отличава с висококачествените си продукти и внимателно подбрани суровини. Те се стремят да предоставят храна, която отговаря на нуждите на кучетата и им помага да запазят добро здраве.

Farmina също така има серия от продукти за кучета с чувствителен стомах, неврологични проблеми, алергии и други здравословни проблеми. Това гарантира, че вие можете да намерите точно това, от което вашето куче има нужда.

Освен това, Farmina има специална храна за различни породи кучета. Това е важно, тъй като различните породи имат различни нужди за хранене. юFarmina се стреми да предоставя храна, която отговаря на нуждите на всяка порода кучета, като подобрява здравето им и дава на кучетата нужните хранителни вещества, за да бъдат здрави и щастливи.

Марката Farmina

Farmina е марка, която продължава да иновира в областта на кучешката храна. Те имат специални формули за хранене, като например нискогликемичната храна, която помага на кучетата с диабет да контролират кръвната си захар.

Те също така имат храна за кучета, които тренират, за да помогнат на кучетата да поддържат енергията си и да се възстановят след усилено упражнение.

В крайна сметка, Farmina е марка, която предоставя висококачествена храна за кучета. Те използват висококачествени суровини и се стремят да предоставят храна, която е възможно най-близо до естествената храна на кучетата. Това гарантира, че вашето куче ще получава най-доброто възможно хранене и ще има добро здраве.

Независимо дали кучето ви има специални здравословни нужди или не, Farmina има продукти, които ще отговорят на нуждите му и ще му помоогнат да бъде здраво и щастливо.

Те използват висококачествени месни продукти, които са богати на протеини и други хранителни вещества. Това гарантира, че кучетата получават нужните хранителни вещества, за да се развиват здраво и да имат дълъг живот.

От Farmina също така използват висококачествени въглехидрати, като картофи и грах, които са по-лесно усвоими за кучетата. Това помага да се намали белтъчната натовареност в организма на кучето и да се подпомогне по-добро храносмилане.

Грижата за здравето на кучетата е пръв ангажимент на производителя, затова предоставя храна, която отговаря на техните нужди.

Накрая, Farmina е марка, която има широко разнообразие от продукти за кучета, които отговарят на различни нужди и вкусове. Те предлагат храна за кучета от различни породи, включително големи, малки и средни породи.

Те също така имат храна за кучета със специални здравословни нужди, като например кучета с чувствителен стомах, неврологични проблеми и алергии.

Farmina се стреми да предоставя храна, която отговаря на нуждите на всяко куче, за да гарантира, че те получават най-доброто възможно хранене.

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма