Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

BWild кучешка храна

Показване на 5 резултата

Бъдете диви с BWild кучешка храна: Висококачествена храна, вдъхновена от природата

BWild кучешка храна

Добре дошли в света на BWild – марката за храна за кучета, която пресъздава дивата природа във всяка хапка. „Нашата цел е да осигурим на вашето куче възможно най-натурално и хранително богато хранене, което отговаря на неговата вродена природна дивост и инстинкт.“ – BWild кучешка храна

Защо да изберете кучешка храна от BWild?

  • Произведено с натурални съставки – BWild използва само натурални съставки, отглеждани и събрани от селектирани източници, които са в съответствие с високите стандарти за качество. Тяхната храна за кучета е без изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Вместо това, използват богат избор от протеини от качествени меса и риба, свежи плодове и зеленчуци, които осигуряват балансирано и хранително пълноценно хранене за кучето.
  • Вдъхновено от природата – Линията BWild се вдъхновява от природата, за да създаде храна, която отразява дивата естетика и енергия. Всяко зърно е проектирано, за да отговори на вродения инстинкт на вашето куче и да му предложи изживяване, близко до това в дивата природа. Хранителните формули са разработени така, че да отговарят на различните нужди и предпочитания на кучетата, осигурявайки им естествен вкус и текстура.
  • Балансирано хранене – „Здравето на вашето куче е наш приоритет.“ BWild предлага балансирано хранене, което отговаря на нуждите на вашия четириног приятел. Всяка формула е създадена с внимание към детайлите, за да осигури оптимално съотношение на протеини, мазнини, въглехидрати и витамини. Това помага да се поддържа здравословно тегло, енергия и обща физическа форма.
  • Разнообразие от вкусове и формати – Кучешката храна BWild предлага разнообразие от вкусове и текстури, за да удовлетвори предпочитанията и изискванията на всяко куче. Някои опции включват суха храна, консерви и лакомства, които са идеални за обучение или просто като вкусна награда. С BWild вашето куче никога няма да се чувства лишено от разнообразие и вкусови изживявания.

Доверие и качество в марката Monge BWild

Monge BWild храна за кучета

BWild e част от продуктовата гама на Monge, в която марка можете да имате пълно доверие. Тази храна за кучета е произведена с внимание. Отговаря на строгите стандарти за качество и безопасност.

Всички продукти са тествани и одобрени от ветеринарни специалисти, за да ви предложат най-доброто за вашето куче.

Бъдете диви с BWild и предоставете на вашето куче преживяване, близко до природата. Вие избирате висококачествена храна, създадена с грижа и любов към вашето куче. За да му осигури здраве, щастие и изобилие от натурални вкусове.

Внимателно подберете своята BWild храна за кучета и позволете на вашето куче да изживее дивото в себе си.

Последни публикации

Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи