Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

BWild храна за котки

Показване на 9 резултата

BWild – Приключенската храна за котки, вдъхновена от дивата природа

BWild храна за котки

Когато става въпрос за храната за нашите котки, често търсим нещо, което да отразява тяхната природна инстинктивност и приключенски дух. BWild храна за котки е серия от марката Monge, която отговаря на тези изисквания, предлагайки храна за котки, вдъхновена от дивата природа.

На тази страница ще разгледаме Bwild и как тя може да отговори на нуждите на вашата котка за приключение и хранително насищане.

Естествени съставки, вдъхновени от природата

Bwild се гордее със своята ангажираност към естествените съставки, които използва във всички свои продукти. От прясно месо до зеленчуци и плодове, храната на Bwild е създадена с висококачествени суровини, които отразяват богатството и разнообразието на дивата природа.

Тази котешка храна не само осигурява необходимите хранителни вещества, но и предлага на котката вкусово изживяване, близко до нейните естествени предпочитания.

Разнообразие от вкусове и текстури

Серията Bwild предлага разнообразие от вкусове и текстури, които добавят интересна приключенска нотка в храненето на вашата котка.

От прясно приготвената риба до сочните парченца пуешко месо и ароматния месест вкус на червено месо, Bwild ви позволява да избирате от различни опции, които ще задоволят капризите на вашата котка и ще осигурят разнообразие в нейната храна.

В какви вкусове се предлага?

  1. Дива риба: Предлагайки прясно приготвена риба, Bwild дава възможност на вашата котка да се наслади на богатия вкус на морските дарове. Тази вкусна опция е идеална за котки, които обичат морския аромат и вкус.
  2. Пуешко месо: Пуешкото месо е едно от предпочитаните вкусове на много котки. Bwild предлага сочни парченца пуешко месо, които ще разнообразят храната на вашата котка и ще й осигурят висококачествени протеини.
  3. Червено месо: За котките, които обичат вкуса на червеното месо, Bwild предлага варианти с ароматни и месести вкусове. Тази опция е идеална за котки, които обичат интензивни и богати на вкус храни.
  4. Селекция от птиче месо: Bwild предлага и комбинация от пуешко и пилешко месо, за да осигури разнообразие и балансирана храна за вашата котка. Тези вкусни комбинации предлагат не само отличен вкус, но и разнообразие от хранителни вещества.
  5. Екзотични вкусове: Bwild изненадва също със своите екзотични варианти като каймак, зебра и други необичайни месни комбинации. Тези вкусове, вдъхновени от дивата природа, предлагат уникално хранително изживяване за вашата котка.

Беззърнена формула за здравословна хранителна подкрепа

храна за котки с беззърнена формула за здравословна хранителна подкрепа

Bwild предлага формулирана храна за котки без зърно, което я прави подходяща за котки с чувствителна храносмилателна система или алергии към зърнени култури.

Тази формула осигурява здравословна хранителна подкрепа и помага за оптималното функциониране на котешкия организъм.

Специално създадена, беззърнената храна на Bwild подпомага здравето на кожата и козината, поддържа здрави мускули и подкрепя доброто функциониране на храносмилателната система на вашата котка.

Отговорно производство и устойчивост

От Monge се отнасят с отговорност към природата. Произвеждат своите продукти със строги стандарти за качество и устойчивост.

Те поддържат прозрачност в процеса на производство и гарантират, че всички продукти са произведени със спазване на етични и екологични стандарти.

Bwild е серия храна за котки, която съчетава вкус, приключение и качество. Със своята вдъхновеност от дивата природа и ангажимент към естествените съставки.

Bwild предоставя на вашата котка здравословна и вкусна храна, която отговаря на нейната инстинктивност и приключенски дух.

Позволете на вашата котка да опита приключението на Bwild. И да се наслади на неповторимия вкус и хранителния баланс, които тази марка предлага.

„Независимо от предпочитанията на вашата котка, ние имаме вкус, който да отговаря на нейните нужди и да я радва с всяко хранене.“ – Monge – BWild

Последни публикации

котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече
Правила в парка за кучета
Правила в парка за кучета

Живеете в апартамент или къща с малка градина и търсите място, където вашият четириног приятел да тича? Е, няма какво друго да правите, освен да се отправите заедно към парка […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи