+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Суха храна за котки

Показване на 1–12 от 103 резултата

Суха храна за котки

Суха храна за котки

Изберете суха храна за котки, спрямо нейната възраст, здравословно състояние и вкусови предпочитания

Начинът, по който нашите домашни любимци се развиват и растат, силно се влияе от храната, която консумират. Затова не е уместно да оставяме нещата на случайността. 

Предлагаме Ви избор от прецизно създадена и добре балансирана суха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Налични в разнообразие от удобни разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Имаме богат асортимент от суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи. Знаем колко е важно да задоволите вкусовите предпочитания на вашата котка.

Поради тази причина поддържаме богато разнообразие от вкусове – агнешко, заешко, кафяв ориз, ориз, патешко, пилешко, пуешко, риба тон, сьомга и черен дроб. Предлагаме специално разработена храна за задоволяване на хранителните и здравословните нужди на вашите домашни любимци.

Без значение дали вашата котка е кастрирана, с чувствителен стомах, стерилизирана, с чувствителна кожа, ние имаме решение. Освен това имаме наличност на сухи храни, които спомагат за намаляване на космените топки, поддържане на уринарния тракт, подобряване на устната хигиена, както и поддържане и намаляване на теглото. 

Как да осигурим балансирано хранене на котката си

Как да осигурим балансирано хранене на котката

За да осигурите добро здраве и жизнеспособност на вашата котка трябва да гарантирате, че хранителният й режим включва баланс на основните хранителни вещества. Това са въглехидрати, минерали, витамини, растителни и животински мазнини, както и протеини.

Една висококачествена и балансирана котешка храна трябва да има внимателно обмислена формула, за да предоставя на домашния любимец перфектен баланс на всички необходими хранителни вещества, като същевременно е апетитна за ядене.

Важно е да отбележим, че добавянето на човешка храна към храната на котката може да наруши хранителния режим на вашия любимец. Както и да доведе до стомашни разстройства. Хранителният режим на вашата котка ще се променя заедно с нея.

Сред навършване на една година котките преминават на хранителен режим, разработен за котки в зряла възраст.

Между седем и десет години, домашния ви любимец се определя като възрастна котка и трябва да премине към хранителен режим, приспособен за променящите му се нужди.  

Асортимент суха храна за котки Суха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи.
Специфични здравословни проблеми Специално разработени храни за котки със специфичниздравословни проблеми. Предлагаме храна за котки с чувствителен стомах, стерилизирани котки и такива с чувствителна кожа. Наличност на храни, които спомагат за намаляване на космените топки, поддържане на уринарния тракт и други.
Цени Ценовия диапазон на суха храна за котки от 9,40 до 219,00 лева. Цената варира в зависимост от разфасовката и вида на сухата храна за котки. Богато разнообразие от вкусове за задоволяване на всеки един котешки каприз.
Доставка Минимална сума за поръчка от 24 лева. Изпълняване на поръчките в рамките на 24 часа. Всяка поръчка се доставя на фиксирана цена от 5,90 лева.

Разгледайте консервирана храна за котки

Често задавани въпроси

Защо да закупя суха храна за котки?

Сухата храна е добра за зъбите на котките. Тя е лесна за съхранение и издържа дълго време. Тя може да бъде оставяна по-продължително време в купичката на вашата котка без да търпи видими промени.

Как да осигуря балансирано хранене на котката си?

За да осигурите балансирано хранена на котка си трябва да обърнете специално внимание на хранителния й режим. Той трябва да включва баланс между основните хранителни съставки. Това са въглехидрати, минерали, витамини, растителни и животински мазнини, както и протеини.

Какви разновидности на суха храна за котки предлагате?

Предлагаме Ви избор от прецизно създадена и добре балансирана суха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Налични в разнообразие от удобни разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Имаме богат асортимент от суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи.

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Шампоаните за кучета
Шампоаните за кучета

Шампоаните за кучета, които превръщат къпането в ритуал Шампоаните за кучета са ключов елемент от грижата за домашни любимци, предоставяйки им не само чистота, но и блестяща козина и здрава […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма