Филтри

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

Суха храна за котки

Показване на 1–12 от 70 резултата

Суха храна за котки

Суха храна за котки

Изберете суха храна за котки, спрямо нейната възраст, здравословно състояние и вкусови предпочитания

Начинът, по който нашите домашни любимци се развиват и растат, силно се влияе от храната, която консумират. Затова не е уместно да оставяме нещата на случайността. 

Предлагаме Ви избор от прецизно създадена и добре балансирана суха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Налични в разнообразие от удобни разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Имаме богат асортимент от суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи. Знаем колко е важно да задоволите вкусовите предпочитания на вашата котка.

Поради тази причина поддържаме богато разнообразие от вкусове – агнешко, заешко, кафяв ориз, ориз, патешко, пилешко, пуешко, риба тон, сьомга и черен дроб. Предлагаме специално разработена храна за задоволяване на хранителните и здравословните нужди на вашите домашни любимци.

Без значение дали вашата котка е кастрирана, с чувствителен стомах, стерилизирана, с чувствителна кожа, ние имаме решение. Освен това имаме наличност на сухи храни, които спомагат за намаляване на космените топки, поддържане на уринарния тракт, подобряване на устната хигиена, както и поддържане и намаляване на теглото. 

Как да осигурим балансирано хранене на котката си

Как да осигурим балансирано хранене на котката

За да осигурите добро здраве и жизнеспособност на вашата котка трябва да гарантирате, че хранителният й режим включва баланс на основните хранителни вещества. Това са въглехидрати, минерали, витамини, растителни и животински мазнини, както и протеини.

Една висококачествена и балансирана котешка храна трябва да има внимателно обмислена формула, за да предоставя на домашния любимец перфектен баланс на всички необходими хранителни вещества, като същевременно е апетитна за ядене.

Важно е да отбележим, че добавянето на човешка храна към храната на котката може да наруши хранителния режим на вашия любимец. Както и да доведе до стомашни разстройства. Хранителният режим на вашата котка ще се променя заедно с нея.

Сред навършване на една година котките преминават на хранителен режим, разработен за котки в зряла възраст.

Между седем и десет години, домашния ви любимец се определя като възрастна котка и трябва да премине към хранителен режим, приспособен за променящите му се нужди.  

Асортимент суха храна за коткиСуха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи.
Специфични здравословни проблемиСпециално разработени храни за котки със специфичниздравословни проблеми. Предлагаме храна за котки с чувствителен стомах, стерилизирани котки и такива с чувствителна кожа. Наличност на храни, които спомагат за намаляване на космените топки, поддържане на уринарния тракт и други.
ЦениЦеновия диапазон на суха храна за котки от 9,40 до 219,00 лева. Цената варира в зависимост от разфасовката и вида на сухата храна за котки. Богато разнообразие от вкусове за задоволяване на всеки един котешки каприз.
ДоставкаМинимална сума за поръчка от 24 лева. Изпълняване на поръчките в рамките на 24 часа. Всяка поръчка се доставя на фиксирана цена от 5,90 лева.

Разгледайте консервирана храна за котки

Често задавани въпроси

Защо да закупя суха храна за котки?

Сухата храна е добра за зъбите на котките. Тя е лесна за съхранение и издържа дълго време. Тя може да бъде оставяна по-продължително време в купичката на вашата котка без да търпи видими промени.

Как да осигуря балансирано хранене на котката си?

За да осигурите балансирано хранена на котка си трябва да обърнете специално внимание на хранителния й режим. Той трябва да включва баланс между основните хранителни съставки. Това са въглехидрати, минерали, витамини, растителни и животински мазнини, както и протеини.

Какви разновидности на суха храна за котки предлагате?

Предлагаме Ви избор от прецизно създадена и добре балансирана суха храна за котки на марките Hill’s и Purina. Налични в разнообразие от удобни разфасовки между 0,3 и 15 килограма. Имаме богат асортимент от суха храна за котки в зряла, напреднала възраст и подрастващи.

Последни публикации

Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи