+359898633185 Поръчай по телефона

За нас

Ние, “PetStation.bg”, обичаме кучетата и сме сигурни, че почти всички хора ги обичат. Големи кучета, малки кучета, весели кучета, пухкави кучета… Всички те са симпатични и сладки. Наричаме ги с гальовни имена като кученце, бау-бау, сладурче, сладкишче, бебчо, пухчо и много други всевъзможни имена. Едно е сигурно, обожаваме най-добрите си приятели като никой друг.

Ако попитате собственик на куче защо го обича толкова много, той вероятно ще ви каже, че има тясна и трайна връзка с кучето си. Стопаните се грижат за тях на дълбоко ниво и знаят, че кучетата им се грижат за тях по същия начин, предлагайки компания, любов и неоспорима лоялност.

Друго нещо, което ще ви кажат е, че имат такава връзка с кучетата си, която просто не могат да имат с човешки същества. Това е част от това, което прави кучетата толкова обичани, а именно техните разлики от хората.

Ние от PetStation.bg се грижим, тази връзка между Вас стопаните и най-добрите ви приятели, да остане пълноценна и възможно най-дълга. Няма нищо по-хубаво от това да правиш най-доброто, за най-близките си!

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма