+359898633185 Поръчай по телефона

Капризен апетит

Пастет за котки Royal Canin Instinctive Loaf

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Капризен апетит

Пълноценна мокра храна (пастетна текстура) в пауч за възрастни котки от 1 до 7 години.

Времето за хранене е един от най-важните моменти за вашата котка в зряла възраст.

Това е както от хранителна перспектива, така и oт гледна точка на задоволството от вкусната храна, което предоставя. За капризни котки може да е по-трудно да осигурите необходимите хранителни вещества за подпомагане на общото здраве и поддържането на идеално телесно тегло. Храната, която е приемала котката ви преди може да не е имала достатъчно вкусови качества, мирис и консистенция необходими за нейния вкус.

Royal Canin® Instinctive пастет е формулирана да отговори на оптималният макрохранителен профил инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст.

С внимателно подбрани хранителни вещества вашата котка няма как да не устои на крайният продукт. Огромен асортимент витамини, минерали и аминокиселини е необходим за поддържането на общото здраве и правилния растеж. Благодарение на  включването му, вашата котка ще приема високоусвояема и балансирана храна.  Royal Canin® Instinctive пастет съдържа препоръчителните нива на мазнини. Това е за правилна регулация на енергийните нива. В допълнение, миксът от фибри и протеини допринася за чувството на ситост.

За да отговори на индивидуланите предпочитания на всяка котка, Royal Canin® Instinctive пастет се предоставя и в хапки в сос и хапки в желе. Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене. Така ще подсигурите, че котката ви приема точното количество суха и мокра храна за оптимално здраве.

Състав: месо и животински продукти, протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари.

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 100IU, E1 (Желязо): 4 мг, E2 (Йод): 0,3 мг, E4 (Мед): 2,5 мг, E5 (Манган): 1,2 мг, E6 (Цинк): 12,0 мг.

Аналитични съставки: Протеин: 11,8 % – Сурови мазнини: 4,5 % – Сурова пепел: 1,5 % – Сурови влакнини: 0,8 % – Влага: 80 %.

Contact Form backgroun image

    Контактна форма