+359898633185 Поръчай по телефона

Суха храна за котки

Котешка храна Royal Canin Outdoor

Състав

Специални гранули

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Пълноценна храна

Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст от 1 до 7 години, живеещи на открито.

Котешка храна Royal Canin Outdoor:

Ако вашата котка е частично излизаща навън и води активен начин на живот, важно е да осигурим, че храната ефективно подпомага естествените защитни сили.

  • Royal Canin® Outdoor има висока енергийност и съдържание на калории. Това отговаря на хранителните изисквания на котките с активен начин на живот.
  • За вашата котка е важно да има високоенергийна храна. Това ще помогне да се справи с климатичните промени през различните сезони.
  • Royal Canin® Outdoor  е разработена със специална формула с антиоксиданти. Тя подпомага на имуната система на вашата котка.
  • Включването на пребиотици подпомага чревният микробиом за оптимално здраве на червата.
  • За да отговорим на натоварващите движения като бягане, скачане и катерене, храната Royal Canin® Outdoor съдържа комбинация от омега-3 мастни киселини (ЕПА и ДХА) за подпомагане здравето на ставите.

Състав: дехидратирани птичи протеини, ориз, царевица, животински мазнини, пшеница, хидролизирани животински протеини, изолат от растителен протеин*, царевичен глутен, мая и части от нея, цвеклова каша, рибено масло, минерали, кокосово масло, соево масло, фруктоолигозахариди, хидролизирана мая (източ-ник на мано-олигозахариди), поречево масло, екстракт от тагетес (източник на лутеин), хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин хлорид), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин сулфат).

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин A: 30500IU, Витамин D3: 800IU, E1 (Желязо): 37мг, E2 (Йод): 3,7мг, E4 (Мед): 11мг, E5 (Манган): 48мг, E6 (Цинк): 145мг, E8 (Селен): 0,06мг – Консерванти – Антиоксиданти. лаемост.

Аналитични съставки: Протеин: 30% – Сурови мазнини: 20% – Сурова пепел: 7,2% – Сурови влакнини: 1,3% – EPA/DHA: 4г/кг.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер и датата на годност вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

*L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока смилаемост

Contact Form backgroun image

    Контактна форма