+359898633185 Поръчай по телефона

Натурална тоалетна

Котешка тоалетна Monge Easy Green Natural с активен въглен

Тоалетната е 100% биоразградима и щадяща околната среда. Може да се изхвърли с органичния отпадък или топките да се изхвърлят с умереност в тоалетната (максимум 2бр наведнъж).

Easy Green Natural 100% Царевица с активен въглен – е новата натурална котешка тоалетна на растителна основа от Monge. Произведена от 100% италианска царевица, с изключителна мекoта на докосване. Текстурата на гранулите е мека и нежна към лапите на котката, поради което е идеална за котенца и застаряващи котки, които често намират за неприятни гранулите на минералните и силиконови тоалетни.

Easy Green 100% с активен въглен е супер слепваща: топките, образувани от урината, могат да се отстранят след секунди. Тоалетната е обезпрашена и подходяща за котенца. Активната съставка разлага молекулите, отговорни за миризмата, е обогатена с активен въглен, който намалява миризмите ефективно.

Активният въглен е произведен от кокосови черупки. Тоалетната е 100% биоразградима и щадяща околната среда. Може да се изхвърли с органичния отпадък или топките да се изхвърлят с умереност в тоалетната (максимум 2бр наведнъж).

Contact Form backgroun image

    Контактна форма