+359898633185 Поръчай по телефона

Натурална тоалетна

Котешка тоалетна Monge Easy Green Ecological на растителна основа

Тоалетната може да се използва в продължение на 60/90 дни.

Котешка тоалетна Monge Easy Green Ecological е новата екологична тоалетна на растителна основа от Monge. Подходяща е за котки, порчета и влечуги.

Easy Green е произведена от специални силно абсорбиращи и слепващи растителни влакнини, които стават по-плътни при контакт с течности, образувайки лесна за отстраняване топка. Конкретните растителни влакнини, щадящи околната среда и с ниско въздействие върху околната среда, добити предимно от местни плантации, позволяващи директен контрол на качеството и техниките на култивиране.

Easy Green, благодарение на активните съставки от растителен произход, потиска образуването на амоняк, който причинява неприятните миризми. Тоалетната може да се използва в продължение на 60/90 дни. Easy Green не оставя следи по пода, не уврежда килими и постелки и е хигиенична. Лека и лесна за транспортиране, лесна за изхвърляне. Напълно биобразградима, замърсената тоалетна и образуваните топки могат да се изхвърлят в тоалетната или в компост, като така не се генерира допълнителен боклук. Щадяща околната среда, без съдържание на силикон или прах, произведена чрез ниско енергоемък производствен процес, без изкопаеми горива. Практична, ефективна и щадяща околната среда тоалетна на растителна основа!

Contact Form backgroun image

    Контактна форма