+359898633185 Поръчай по телефона

10 знака на щастливо куче.

Храна за вашето щасливо куче

Кои са признаците, че имате едно щастливо куче?

Не е нужно много, за да имате едно щастливо куче. Простото влизане в стаята често е достатъчно, за да се развълнува вашият сладък приятел. Но как разбирате, че кучето ви е истински щастливо и изпълнено с възторг? Ами просто е! Със сигурност сте виждали ситуации в които кучетата просто не могат да стоят на едно място, козината им е толкова настръхнала, че чак ще падне от тях, а опашката им ще изхвръкне от размятане. Ето в такава ситуация ще разберете, че сте направили нещо повече, за да подобрите деня на кучето си. Но нека видим дали някои от следващите 10 признаци ви изглеждат познато:

 1. Кучето ви заспива рано, защото е имало супер щастлив ден.

Ако вие и вашето куче сте имали вълнуващ ден, пълен с тичане, игри с фризби или други забавни дейности, вашето куче може да е толкова щастливо и доволно, че не му остава никаква енергия. Вместо да крачи из къщата както обикновено, то може да припадне моментално в леглото на дивана или директно по средата на кухнята, хъркайки доволно. Не е по-различно от ситуацията при хората, нали?

 1. Кучето винаги ви гледа в очите.

Контактът с очите е основен знак за доверие при кучетата, така че тези любящи погледи, които споделяте, докато седите заедно след дълъг ден на мотаене, са сигурни признаци за щастливо куче. Кучетата също така осъществяват зрителен контакт като начин да се свържат с вас и да се уверят, че се чувствате толкова щастливи, колкото и те. Очаквайте допълнителни гушкания, ако сте имали тежък ден!

 1. Кучето ви винаги се връща при вас, като го повикате.

Светът е пълен с куп неща, които кучетата намират за наистина готини. Например, пощальони, катерици, странна миризма, която просто моли да бъде разследвана, каквото и да е! Понякога те трябва да следват кучешките си сърца (и носове), за да тичат след това, което привлече вниманието им. Ако и вашето добро момиче винаги се връща при вас в момента, в който я извикате по име, това означава, че тя ви намира много по-готина от това, което е търсила,а това е знак за много щастливо куче.

 1. Кучето ви се старае да спазва правилата.

Кучетата могат да бъдат палави. Но когато вашето кученце се чувства особено благодарно, то може да направи всичко, което поискате, без въпроси. Например, кучето ви може да изяде цялата си порция без дори да забележите и без да ви досажда на масата. Когато му угодите и кучето ви работи много усилено, за да ви угоди на вас.

 1. Кучето ви танцува наоколо и се търкаля от радост и вълнение.

Малките неща могат да направят деня на вашето куче хубав, но някои стопани правят и допълнителни усилия. Очаквайте да бъдете обсипани с радост, когато направите неочакваното.

 1. Кучето ви иска да наваксате времето си заедно.

Може да разберете дали кучето е щастливо, особено с вас, е по това дали винаги ви гледа или чака да наваксате, докато сте навън да изследвате заедно. Ако дори други хора, малки или горски същества не могат да накарат кучето ви да напусне вашата страна, това означава, че то е по-щастливо с вас от където и да е другаде и, че каквото и приключение да се крие отвъд следващия хълм, ще бъде по-забавно, ако сте заедно.

 1. Кучето ви подава любимата си играчка за дъвчене, на вас.

Случвало ли ви се е да пишете на компютъра си, само за да почувствате внезапно космат присъствие наблизо? Ето вашето куче с любимата му играчка за дъвчене, което я разбива в тилната част на ръката ви, докато се опитвате да работите. Вашето куче обикновено може никога да не иска да се откаже от любимата си играчка, така че даването на вас е сигурен знак за благодарност.

 1. Вашето куче постоянно се усмихва.

Можете да го видите не само във формата на устата му, но и в начина, по който очите му сияят и ушите му се надигат, когато влезете в стая. Дори по време на най-обикновените дейности, като например когато просто седите на дивана и четете книга или говорите по телефона, то се „усмихва“ във вашата посока.

 1. Кучето винаги ви кани да играете.

Кучетата имат всякакви забавни начини да започнат игра с други кученца и разбира се, с любимите си хора. Позата за игра е често срещано движение, с което вероятно сте запознати. Предните крака и глава на пода, дупе и размахване на опашка във въздуха. Ако виждате този ход всеки ден (или няколко пъти на ден), можете да бъдете сигурни, че имате едно щастливо куче!

 1. Кучето ви се сгуши във вас през нощта.

Благодарното куче може да се гушка възможно най-близо, докато спите. И сутрин, вместо да скача рано за храна, то може да отложи яденето. Вместо това да получи малко повече време за гушкане. Там няма оплаквания!

Никога няма скучен момент, когато кучето ви е щастливо! Не забравяйте да подхранвате това щастливо помахване с опашка, всеки ден, с купа от любимата му храна за кучета.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма