+359898633185 Поръчай по телефона

N&D Quinoa

N&D Quinoa Weight Management консерва за кучета

Състав

Киноа, Агне и Броколи

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Контрол на теглото

Пълноценна консервирана диетична храна за кучета в зряла възраст за намаляване на наднорменото тегло.

Пълноценна диетична храна за кучета в зряла възраст. N&D Quinoa Weight Management е пълноценна диетична храна за кучета, предназначена за намаляване на наднормено тегло.

Инструкции за хранене: Препоръчва се преди употреба да се потърси мнението на ветеринарен лекар. 

За постигане на ефективна загуба на тегло или поддържане на идеалното тегло не трябва да се превишава препоръчителният дневен калориен прием. Сервирайте храната във вида, в който е, като следвате дневните дажби, указани в таблицата. Дневните дажби, показани на приложената схема са само индикативни и може да е необходимо да бъдат регулирани, за да се постигне подходящо телесно тегло.

Дневните дажби могат да варират спрямо породата, средата, физическата активност, темперамента или състоянието на тялото. Дневната дажба може да бъде разделяна на две или повече хранения за деня. Препоръчително е първоначално да смесвате N&D със старата храна. Препоръчителна продължителност на употреба: До достигане на желаното тегло и след това, ако това е необходимо за поддържане на телесното тегло на желаното ниво. По всяко време трябва да има вода в наличност. След като бъде отворена, съхранявайте консервата в хладилник до 48 часа.

Състав: агнешки ребра и плешка (40%), pибен протеин, хидролизиран, cемена от киноа, екстрахирани (5%), рибено масло, броколи, аспержи, фрукто-олигозахариди, псилиум, хондроитин сулфат, глюкозамин, витамини, минерали.

Добавки на кг. Хранителни добавки: витамин A 4000IU; витамин D3 400IU; витамин E 130мг; xолин хлорид 400мг; Цинк (цинков хелат от хидроксианалог на метионина): 36мг; Mанган (манганов хелат от хидроксианалог на метионина):6.8мг; Желязо [хелат на глицинов хидрат с желязо(II)]: 16.8мг; Mеден (меден хелат от хидроксианалог на метионина): 2.9мг; Cелен (инактивирани дрожди, обогатени със селен): 0.00242мг; технически чист DL-метионин 1000мг; таурин 500мг; L-карнитин 100мг.

Аналитични съставки: Влага 75.00%; Суров протеин 11.50%; Сурови мазнини 3.00%; Cурови влакнини 2.20%; Cурова пепел 3.30%.

 

Инструкции за употребавиж таблицата. Препоръчва се първоначално да смесвате N&D с предишната храна. Съхранявайте на сухо и хладно място в затворена опаковка. Произведено със съставки предимно от Италия, Дания и Франция.

Консерва от 285гр

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма