+359898633185 Поръчай по телефона

Пауч за котки

Храна в пауч Royal Canin Light Weight Care

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Контрол на теглото

Мокра храна в пауч за склонност към наднормено тегло при възрастни котки над 12 месеца.

Поддържането на оптималното тегло на котката ви за нейната възраст и порода е изключително важно. Това понякога е и много трудно. За да го постигнете не е необходимо да намалите дневния прием на котката. Достатъчно е храната, която ѝ давате да е специално разработена за тази цел.

Royal Canin®  Light Weight парченца в сос допринася за намаляване на дневния калориен прием с до 19%.

Така се ограничава наддаването на тегло и поддържа котката в здравословни граници. Хранителните вещества във формулата са обогатени и с L-карнитин.  L-карнитинът подпомага и стимулира правилния и бърз метаболизъм на мазнини.

Когато котката консумира определена храна за поддържане на здравословно тегло, храната ѝ ще играе голяма роля в поддържането на мускулната маса и оптималните граници на телесни мазнини. Поради това  Royal Canin® Light  Weight парченца в сос има високо съдържание на протеини, за да допринесе за поддържането на мускулната маса без да прави компромис с намаляване на калориите. Това ограничава наддаването на тегло.

Подържайте котката ви в добра телесна кондиция.

Хранителните вещества в този продукт подпомагат здравето на уринарната система като поддържат здрава функцията на пикочният мехур. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка,  Royal Canin® Light Weight пауч се предлага също и в сух вариант с вкусни и хрупкави гранули.  Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене, за да сте сигурни, че котката ви получава точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Състав: Състав: месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, протеинови екстракти от зеленчуци, минерали.

Добавки (на кг.): Хранителни добавки: Витамин D3: 180 IU, E1 (Желязо): 5 мг, E2 (Йод): 0.3 мг, E4 (Мед): 2.3 мг, E5 (Манган): 1.5 мг, E6(Цинк): 15 мг.

Аналитични съставки: Протеин: 10.0% – Мазнини: 2.1% – Сурова пепел:1.6% – Сурови влакнини:1.5% – Влага: 82.5% – L-карнитин: 35.0 мг/кг.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма