Хапки в сос

Хапки в сос Royal Canin Sensory Smell

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Капризен апетит

Стимулира силното обоняние на котките.

ОПИСАНИЕ:

Създадена да стимулира сетивата на котките и да обогати изживяването им при хранене.     ROYAL CANIN® Sensory Smell е специално създадена с ароматен профил, който да стимулира мощното обоняние на котката ви. Съдържа парченца в сос с богат вкус и пълноценно съдържание на хранителни вещества.   Храната е формулирана така, че да отговаря на оптималния хранителен профил, който е инстинктивно предпочитан от котките в зряла възраст.    Продуктите от серията ROYAL CANIN® Sensory съдържат комбинация от хранителни вещества, които подпомагат уринарното здраве на вашата котка.     Смесеното хранене със суха и мокра храна предлага на котката ви разнообразие от текстури и стимулира апетита ѝ. Използвайте точните пропорции, описани на опаковките.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, риба и рибни продукти, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, минерали, продукти с растителен произход, дрожди.

ДОБАВКИ (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 120IU, Желязо (3b103): 4мг, Йод (3b202): 0,35мг, Мед (3b405, 3b406): 2,8мг, Манган (3b502, 3b503, 3b504): 1,2мг, Цинк (3b603, 3b605, 3b606): 12мг.
АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 11,4% – Сурови мазнини: 2,7% – Сурова пепел: 1,6% – Сурови влакнини: 0,5% – Влага: 79,6%.
УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. За кода на партидата, идентификационния номер на фабрикат: вижте на опаковката. Най-добър преди: вижте на опаковкта. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

ПРЕДИМСТВА:

СТИМУЛИРАНЕ НА ОБОНЯНИЕТО

Стимулира силното обоняние на котките.

СТИМУЛИРАНЕ НА ОБОНЯНИЕТО

Котките имат силно развито обоняние и изборът им на храна зависи до голяма степен от аромата на храната. Тази формула е създадена с атрактивен ароматен профил, за да стимулира обонянието на котките.

СТИМУЛИРАНЕ НА СЕТИВАТА

Благосъстоянието на котките се подобрява, когато храната им осигурява сензорни вариации. ROYAL CANIN® SENSORY™ помага за стимулиране на сетивата на котките и подобрява изживяването им при хранене.

СТИМУЛИРАНЕ НА СЕТИВАТА

Благосъстоянието на котките се подобрява, когато храната им осигурява сензорни вариации. ROYAL CANIN® SENSORY™ стимулира сетивата на котките и подобрява изживяването им при хранене.

ИНСТИНКТИВНО ПРЕДПОЧИТАНА

Формулирана да отговаря на оптималния профил от макронутриенти, инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст.

УРИНАРНО ЗДРАВЕ

Помага за поддържане на здрава уринарна система.

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи