+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в сос

Хапки в сос за котки Royal Canin Instinctive Gravy

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Капризен апетит

Пълноценна мокра храна със сос в пауч за възрастни котки от 1 до 7 години.

Когато храните котката си, е възможно да съчетаете какво вашата котка желае да приема и от какво тя всъщност се нуждае. Така ще поддържате оптимално здраве.

Да изберете най-правилната храна за вашата котка е основополагащо за подпомагане на здравословния начин на живот. Това е предимството да се наслаждава вашата котка на храната, която приема е много по-добре.

Royal Canin® Instinctive хапки в сос е формулирана да отговори на макрохранителния профил инстиктивно предпочитан от котките.

Храната е с внимателно подбрани хранителни вещества включени за оптимални вкусови качества. Крайният продукт е просто неустоим за котките. Огромен асортимент витамини, минерали и аминокиселини са необходими за поддържането на общото здраве и регулярен растеж. Благодарение на него, вашата котка ще консумира високоусвоима и балансирана храна. Комбинацията хранителни вещества не е просто създадена, за да бъде само инстинктивно предпочитана и здравословна. Тя също е формулирана да подмогне на вашата котка за поддържане на идеално телесно тегло и подпомагане на здрава уринарна система. Royal Canin® Instinctive хапки в сос съдържа оптимални нива мазнини. Те са източник на енергия. В допълнение, миксът от фибри и протеини допринася за чувството на ситост. За да отговори на индивидуалните препочитания на всяка котка, Royal Canin® Instinctive хапки в сос се предоставя и под формата на хапки в желе и пастет.

Състав: месо и месни продукти, риба и рибни продукти, протеинови екстракти от зеленчуци, зърнени култури, продукти с растителен произход, минерали, различни захари. ДОБАВКИ (за кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 35 IU, E1 (желязо): 3 мг, Е2 (йод): 0.35 мг, Е4 (мед): 2.8 мг, Е5 (манган): 0.9 мг, Е6 (цинк): 9 мг.

Добавки (за кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 35 IU, E1 (желязо): 3 мг, Е2 (йод): 0.35 мг, Е4 (мед): 2.8 мг, Е5 (манган): 0.9 мг, Е6 (цинк): 9 мг.

Аналитичен състав: Протеин: 12% – Сурови мазнини: 2.8% – Сурова пепел: 1.5% – Сурови влакнини: 0.9% – Влажност: 79.5%.

Инструкции за хранене: виж таблицата. Партиден номер, регистрационен номер на фабриката и срок на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прихладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма