+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в желе

Хапки в желе за котки Royal Canin Sensory Taste

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Капризен апетит

Стимулира отличителния вкус на котките.

ОПИСАНИЕ:

Създадена да стимулира сетивата на котките и да обогати изживяването им при хранене.     ROYAL CANIN® Sensory Taste е формулирана да задоволява вкусовите предпочитания на котката ви. Съдържа парченца в сос с богат вкус и пълноценно съдържание на хранителни вещества. Храната е формулирана така, че да отговаря на оптималния хранителен профил, който е инстинктивно предпочитан от котките в зряла възраст.    Продуктите от серията ROYAL CANIN® Sensory съдържат комбинация от хранителни вещества, които подпомагат уринарното здраве на вашата котка.     Смесеното хранене със суха и мокра храна предлага на котката ви разнообразие от текстури и стимулира апетита ѝ. Използвайте точните пропорции, описани на опаковките.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, протеинови екстракти от зеленчуци, зърнени култури, минерали, продукти с растителен произход, дрожди, масла и мазнини.

ДОБАВКИ (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 130IU, Желязо (3b103): 5мг, Йод (3b202): 0,35мг, Мед (3b405, 3b406): 2,8мг, Манган (3b502, 3b503, 3b504): 1,6мг, Цинк (3b603, 3b605, 3b606): 16мг.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 11,5% – Сурови мазнини: 2,8% – Сурова пепел: 1,6% – Сурови влакнини: 0,5% – Влага: 79,5%.

УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. За кода на партидата, идентификационния номер на фабриката: вижте на опаковката. Най-добър преди: вижте на опаковкта. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

ПРЕДИМСТВА:

СТИМУЛИРАНЕ НА ВКУСА

Стимулира отличителния вкус на котките.

СТИМУЛИРАНЕ НА ВКУСА

Котките са силно чувствителни към фините вкусове на храната. Тази формула е създадена със специфични апетитни аромати, за да стимулира усещането за вкус на котките.

СТИМУЛИРАНЕ НА СЕТИВАТА

Благосъстоянието на котките се подобрява, когато диетата им осигурява сензорни вариации. ROYAL CANIN® SENSORY™ помага за стимулиране на сетивата на котките и подобрява изживяването им при хранене.

СТИМУЛИРАНЕ НА СЕТИВАТА

Благосъстоянието на котките се подобрява, когато диетата им осигурява сензорни вариации. ROYAL CANIN® SENSORY™ стимулира сетивата на котките и подобрява изживяването им при хранене.

ИНСТИНКТИВНО ПРЕДПОЧИТАНА

Формулирана да отговаря на оптималния профил от макронутриенти, инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст.

УРИНАРНО ЗДРАВЕ

Помага за поддържане на здрава уринарна система.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма