+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в желе

Хапки в желе за котки Royal Canin Instinctive Jelly

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Капризен апетит

Пълноценна мокра храна с желе в пауч за котки в зряла възраст от 1 до 7 години.

Откриването на храна за вашата котка, която да е едновременно хранителна и съблазнителна, може понякога да бъде трудна задача. Котките може да са капризни и често да не се хранят, ако не са достатъчно добри вкусовите качества на храната. Това се случва, дори когато храната е адаптирана да включва всички хранителни вещества, от които се нуждае.

Royal Canin® Instinctive хапки в сос е формулирана да отговори на оптималния макрохранителен профил инстинктивно предпочитан от котките в зряла възраст.

Хапките в сос са с внимателнно подбрани хранителни вещества за оптимални вкусови качества по мирис и вкус. Вашата котка просто не може да устои на крайния резултат.

Огромен асортимент витамини, минерали и аминокиселини са необходими за поддържането на общото здраве и регулярен растеж. Благодарение на него, вашата котка ще консумира високоусвоима и балансирана храна. Комбинацията хранителни вещества не е просто създадена, за да бъде само инстинктивно предпочитана и здравословна. Тя също е формулирана да подмогне на вашата котка за поддържане на идеално телесно тегло и подпомагане на здрава уринарна система.

Royal Canin® Instinctive хапки в желе съдържа оптимални нива мазнини за правилно регулиране на енергийните нива и поддържане на теглото. В допълнение, миксът от фибри и протеини допринася за чувството на засищане. За да отговори на индивидуалните предпочитания на всяка котка, Royal Canin® Instinctive хапки в желе се предоставя и под формата на вкусни хапки в сос и пастет.

Състав: месо и животински продукти, протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари.

Добавки(на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 100IU, E1 (Желязо): 4мг, E2 (Йод): 0,3мг, E4 (Мед): 2,5мг, E5 (Манган): 1,2мг, E6 (Цинк): 12мг.

Аналитични съставки: Протеин: 11,8% – Сурови мазнини: 4,5% – Сурова пепел: 1,5% – Сурови влакнини: 0,8% – Влага: 80%.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма