+359898633185 Поръчай по телефона

Капризен апетит

Пастет за котки Royal Canin Instinctive Loaf

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Капризен апетит

Пълноценна мокра храна (пастетна текстура) в пауч за възрастни котки от 1 до 7 години.

Времето за хранене е един от най-важните моменти за вашата котка в зряла възраст.

Това е както от хранителна перспектива, така и oт гледна точка на задоволството от вкусната храна, което предоставя. За капризни котки може да е по-трудно да осигурите необходимите хранителни вещества за подпомагане на общото здраве и поддържането на идеално телесно тегло. Храната, която е приемала котката ви преди може да не е имала достатъчно вкусови качества, мирис и консистенция необходими за нейния вкус.

Royal Canin® Instinctive пастет е формулирана да отговори на оптималният макрохранителен профил инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст.

С внимателно подбрани хранителни вещества вашата котка няма как да не устои на крайният продукт. Огромен асортимент витамини, минерали и аминокиселини е необходим за поддържането на общото здраве и правилния растеж. Благодарение на  включването му, вашата котка ще приема високоусвояема и балансирана храна.  Royal Canin® Instinctive пастет съдържа препоръчителните нива на мазнини. Това е за правилна регулация на енергийните нива. В допълнение, миксът от фибри и протеини допринася за чувството на ситост.

За да отговори на индивидуланите предпочитания на всяка котка, Royal Canin® Instinctive пастет се предоставя и в хапки в сос и хапки в желе. Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене. Така ще подсигурите, че котката ви приема точното количество суха и мокра храна за оптимално здраве.

Състав: месо и животински продукти, протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари.

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 100IU, E1 (Желязо): 4 мг, E2 (Йод): 0,3 мг, E4 (Мед): 2,5 мг, E5 (Манган): 1,2 мг, E6 (Цинк): 12,0 мг.

Аналитични съставки: Протеин: 11,8 % – Сурови мазнини: 4,5 % – Сурова пепел: 1,5 % – Сурови влакнини: 0,8 % – Влага: 80 %.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма