Мляко за котки

Мляко за котки Royal Canin Babycat Milk

Състав

Адаптирано мляко

Големина

Всички породи

Възраст

От 0 до 2 месеца

Нужда

Адаптирано мляко

Пълноценна храна за котки – заместваща млякото храна за котенца от раждането до отбиването (0-2 месеца).

ПРЕДИМСТВА на Мляко за котки Royal Canin Babycat Milk:

ХАРМОНИЧЕН РАСТЕЖ

За да осигури устойчив и хармоничен растеж, формулата Babycat Мilk е възможно най-близка по състав до майчиното мляко на котката.

ДОБАВЕНА DHA

Нервната система на котенцето продължава да се развива и след раждането му. DHA естествено се включва в състава в майчиното мляко, за да подпомогне развитието на когнитивните функции.

ХРАНОСМИЛАТЕЛНО ЗДРАВЕ

В Babycat Milk има внимателно подбрани високо смилаеми протеини и има лактозно съдържание много близко до това на майчиното мляко. Тази храна е особено подходяща за храносмилателната система на котенцето, защото не съдържа скорбяла (котенцата все още не произвеждат достатъчно ензими, за да я усвоят). Чревният микробиом на котенцето се развива постепенно в период от няколко седмици. Добавените пребиотици (фрукто-олигозахариди) допринасят за храносмилателното здраве.

РАЗТВОРИМО МЛЯКО

Със специална формула, Babycat milk се разтваря незабавно и напълно, без да оставя утайка, като се образува напълно хомогенна формула. (вижте инструкциите за ползване).

СПЕЦИАЛНА ОПАКОВКА

Опаковано с предпазна атмосфера, за да запази свежестта и хранителните качества на продукта за по-дълго време.

СЪСТАВ: млечен ретентат, млечни мазнини, рафинирано палмово масло (от устойчиви източници), суроватъчен протеин, рафинирано соево масло, рафинирано кокосово масло, минерали, фрукто-олигозахариди (0,5%), рибено масло (източник на DHА), гъбено масло (източник на арахидонова киселина).

ДОБАВКИ (на кг.): Хранителни добавки: Витамин A: 25000IU, Витамин D3: 1500IU, 3b103 (Желязо): 100мг, 3b201 (Йод): 4мг, 3b405 (Мед): 15мг, 3b503 (Манган): 80мг, 3b605 (Цинк): 190мг, 3b810 (Селен): 0,43мг, Таурин: 2,2г – Антиоксиданти.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 33,0% – Сурови мазнини: 39,0% – Сурова пепел: 6% – DHA: 1,0г/кг.

УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: Смесете 10мл от млякото на прах с 20мл бутилирана вода с ниско съдържание на минерали при около 70°C и сервирайте хладко според инструкциите на приложения информационен лист на продукта.За кода на партидата, ридентификационния номер на фабриката: вижте на опаковката. Най-добър преди: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място. Пакетчетата не могат да се продават отделно.

Възраст (седмици)Брой хранения/ денмл разтворено мляко / храна
1 седмица714-28 мл
2 седмици630-60 мл
3 седмици550 – 75 мл
4 седмици550 – 75 мл

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи