+359898633185 Поръчай по телефона

Храна и вода

Метална купичка Jolie Dove Gray

Стоманена купа за котки и кучета в комплект с пластмасова поставка за купа.

Метална купичка Jolie за котки и кучета са весели и цветни и ще придадат на дома ви жизнена нотка! Jolie е купичка от неръждаема стомана, идеална за задържане на вода и суха или мокра храна. Има пластмасов държач за купа с лъскаво покритие с керамичен ефект. Тя е лека, но издръжлива и лесна за почистване благодарение на лъскавата си повърхност. Държачът има нехлъзгащи се гумени крачета, които осигуряват максимална стабилност и предпазват от плъзгане, докато вашият домашен любимец се храни. Снабдена е и с дръжки отстрани, за да позволи безопасно захващане при преместване.

Купите Orion на Ferplast са хигиенични и устойчиви, благодарение на материалите, използвани за направата им. Те са практични за боравене, благодарение на удобния външен ръб и лесно се изваждат за почистване.

Метална купичка Jolie е идеална за ежедневна употреба и се предлага в различни размери с различен капацитет, подходящи за кучета и котки: малък (0,5 литра), среден (0,9 литра) и голям (1,2 литра), съответно в комплект с Orion Kc 52, Kc 54 и Kc 55.

Характеристики:

  • Стоманена купа за котки и кучета.
  • В комплект с лъскав, цветен пластмасов държач.
  • Може да се използва за храна и вода.
  • Долният ръб е снабден с неплъзгащи се гумени крачета.
  • Дръжките отстрани улесняват хващането.
  • Подвижна купа с гладка и лесна за почистване повърхност.
  • Предлага се в различни размери с различен капацитет: малък (0,5 литра), среден (0,9 литра) и голям (1,2 литра).

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма