+359898633185 Поръчай по телефона

устна хигиена

Дентални пръчици Monge Gift Puppy&Junior Medium-Maxi

Състав

Свински с дяволски нокът

Големина

Средни и Големи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Устна хигиена

Дентални стикове за подрастващи кученца от средни и едри породи със свинско и дяволски нокът.

Monge Gift Dog Dental Sticks Puppy&Junior Medium-Maxi – екструдирани дентални стикове за подрастващи кученца от средните и едри породи със свинско и дяволски нокът, монопротеинови.

Екструдирани дентални стикове със свинско и дяволски нокът

Monge Gift Dog Dental Sticks Puppy&Junior Medium-Maxi .Допълваща храна за подрастващи кученца от средните и едри породи

  • Специално създадени за доброто здраве на кучетата, благодарение на включването на растителни фибри за по-голяма еластичност на текстурата и насърчаване на дъвченето.
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с един източник на животински протеин*, свинско, източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Формулата е обогатена с витамин С за здравето на устната кухина и се отличава със страхотен вкус, стимулиращ и най-капризните кучета.
  • Включването на растителни съставки, като дяволски нокът за подпомагане на здравето на ставите, е резултат от направените в Италия изследвания в подкрепа на качеството на живот на кучетата.
  • Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • 75 kcal/стик

Състав: сушено свинско (30%), картофи, глицерин, тапиока, целулоза на прах, продукти от преработката на билки (дяволски нокът – Harpagophytum procumbens 0,1%).

Аналитични съставки: суров протеин: 23%, сурови влакнини: 3%, сурови мазнини: 2%, сурова пепел: 3.5%, влага: 25%, метаболитна енергия: 2498ккал/кг.

Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин С (натрий аскорбил фосфат): 427мг.

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за подрастващи кученца на 6 месеца от средни породи (тегло 10-32кг) –до 0,5-1,5 стика дневно и от едри породи (тегло 32-80кг)до 1,5-2 стика дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

*Формулирано с единствен източник на протеин. Може да съдържа следи от други източници на протеин.

**Сравнено със стандартния продукт: Monge Gift Dental Sticks all breeds dog senior with chamomile

Опаковка: 7 стика, 210гр.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма