+359898633185 Поръчай по телефона

устна хигиена

Дентални пръчици Monge Gift Puppy and Junior Mini

Състав

Агне и ананас

Големина

Малки и мини

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Устна хигиена

Специално създадени за доброто здраве на кучетата, благодарение на включването на растителни фибри за по-голяма еластичност на текстурата и насърчаване на дъвченето.

Екструдирани дентални стикове с агнешко и анасон. Дентални пръчици Monge Gift

Допълваща храна за подрастващи кученца от мини породи

  • Специално създадени за доброто здраве на кучетата, благодарение на включването на растителни фибри за по-голяма еластичност на текстурата и насърчаване на дъвченето.
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с един източник на животински протеин*, агнешко, източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Формулата е обогатена с витамин С за здравето на устната кухина и се отличава със страхотен вкус, стимулиращ и най-капризните кучета.
  • Включването на растителни съставки, като анасон за добра устна хигиена, е резултат от направените в Италия изследвания в подкрепа на качеството на живот на кучетата.
  • Дентални пръчици Monge Gift . Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • 40 kcal/стик

 

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за подрастващи кученца на 6 месеца от мини породи (тегло 2-10кг) –до 0,5-1 стика дневно.  Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

 Състав: сушено агнешко (30%), картофи, глицерин, тапиока, целулоза на прах, продукти от преработката на билки (анасон – Pimpinella anisum L 0,1%).

Аналитични съставки: суров протеин: 17%, сурови влакнини: 2%, сурови мазнини: 2%, сурова пепел: 8%, влага: 25%, метаболитна енергия: 2375 ккал/кг.

Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин С (натрий аскорбил фосфат): 427мг.

*Формулирано с единствен източник на протеин. Може да съдържа следи от други източници на протеин.

 

Опаковка: 7 стика, 120г

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма