+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Вид

Цвят

Размер

Материал

Разфасовка

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Материал

Размер

Цвят

Вид

Разфасовка

Всички породи кучета

Показване на 1–12 от 213 резултата

Кучетата не случайно за наричани ,,най-добрия приятел на човека’’. Векове наред хората си съжителстват с тези прекрасни животни и успяват да създадат здрави приятелства и лоялни взаимоотношения. Грижите, които полагаме за кучетата са нищо в сравнение с любовта и предаността, която получаваме от четирикракото ни приятелче в замяна.

храна за всички породи

Всички породи кучета

Сигурни сме, че всеки от Вас си има любима порода куче и с най-голяма радост би го взел вкъщи. Но понякога породите, на които се надяваме, не са подходящи за отглеждане в определени условия и съжителството може да стане трудно и дори неприятно. Всяко животно е специфично и изисква определени грижи.

Ако нямате двор или обособено пространство, където кучето да тича на воля, трябва да се поинтересувате за породи, които могат да прекарват по-голяма част от времето си в апартамент. Обикновено по-големите породи кучето изискват повече пространство, докато малките и декоративни кучета нямат нужда от такова.

Колкото по-голямо е кучето, толкова повече енергия има нужда да изразходва. Това означава по-дълги разходки които да ангажират вниманието на опашаткото и да го изтощят.

Ако имате малки деца или планове за създаване на поколение през годините, трябва да имате предвид, че някои животни се разбират по-трудно с деца и трябва да сте постоянно нащрек. Всички породи кучета ще заобичат малкото детенце, но на някои им отнема повече време да свикнат с новопоявилия се член на семейството.

Как да изберем правилната за нас порода?

Съобразете се с нивата на енергичност на кучето ( особено ако сте по-възрастни или нямате възможност да се разхождате дълго всеки ден ). Някои подходящи породи са:

 • Бишон Фризе
 • Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
 • Френски булдог
 • Померан
 • Пудел

хранене при всички породи

Ако пък имате възможността да полагате грижи за куче, което изисква повече разходка, внимание и дресировка, то изборът на куче е огромен:

 • Голдън Ретривър
 • Лабрадор
 • Далматинец
 • Хъски
 • Немска овчарка

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма