+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Евтина храна за кучета

Показване на 1–12 от 23 резултата

5 начина да разберете, че храната на вашето куче си струва парите

евтина храна за кучета

Как да намерите най-добрата евтина храна за кучета на точната цена?

Не е грешно да искате да спестите пари за определени неща, за да се насладите на други луксозни неща, но наистина ли има смисъл да пестите от храната на вашето куче и да вземете евтина храна за кучета? Определено не!

Вашето куче е прекрасен приятел и заслужава храна, която ще му помогне да бъде здрав дълги години напред. След това възниква въпросът как ще разберете, че кучешката храна, която обмисляте да купите, е на ниво?

В тази статия, Кучеландия представя всички точки по темата. Нека да разгледаме.

Как да постигнем точния баланс цена – качество?

  • Храната за вашето куче балансирана ли е с качествени хранителни вещества?

Всички животни се нуждаят от вода, енергия – от протеини, мазнини или въглехидрати – незаменими мастни киселини, витамини и минерали. Всъщност, докато всички хранителни вещества присъстват в подходящи количества за вашето куче и в подходящ баланс, тогава цената на кучешката храна не е важна.

  • Колко важен е баланса в кучешката храна?

Балансът е важен поради метаболизма на кучетата. Ако кучето ви не ядете много въглехидрати, а яде повече протеини, част от протеина трябва да се използва за производство на глюкоза за енергия. Именно този баланс води до ефективност при хранене на кучето.

Тази нужда от баланс е от съществено значение за всички диетични хранителни вещества на вашия домашен любимец и е причината, поради която реномирани компании за кучешка храна наемат обучени ветеринарни диетолози, за да подбират внимателно съставките. Което ни води до…

  • Вие купувате ли храна за кучета формулирана от диетолози?

Формулирането на храна за вашето куче не е лесно. Всъщност производителите на качествени храни за кучета наемат диетолози за домашни любимци, които трябва правилно да балансират ключовото съставки в диетите.

Понякога тези съставки надхвърлят 50 на брой, както и балансират индивидуални хранителни вещества и минерали, за да поддържате вашето куче в оптимално здраве.

Тук трябва да се каже, че дори евтината храна за кучета има голяма вероятност да е формулирана от диетолози.

Най-добрите производители на храна за домашни любимци обаче не спират само дотук. Те също така изпращат своите формули за кучешка храна за изпитания с хранене на кучета.

  • Давате ли кучешка храна преминала тестове за хранене?

Опитите с реално хранене на кучета са златният стандарт, когато става въпрос за качествена храна за кучета. Диети, които са доказани чрез този тип изпитване на хранене, са давани на кучета, при стриктни указания и е установено, че осигуряват правилно хранене.

Обърнете внимание, че продукти с чувстително по-ниски цени също преминават през подобни тестове. Това е така, защото реномираните производители, неправят компромис с качеството на кучешката храна, а само диверсифицират продуктите си.

Потърсете изявление на етикета на храната на вашето куче, което гласи, че храната е преминала през тестове с реални кучета.

  • Евтината храна за кучета също може да се произвежда под строг контрол.

Качеството и безопасността са грижа за всички производители на храна за кучета, но някои компании се гордеят с това, че произвеждат храната в собствените си съоръжения, в сравнение със съвместното производство или производството извън обекта.

Производството на храни за домашни любимци на място позволява по-добър контрол на качеството, тъй като е свързано с източниците и процесите на съставките.

Много реномирани производители на кучешка храна произвеждат както премиум, така и евтина храна за кучета с цел диверсификация на продуктите им. То тук изразът евтина храна за кучета, се формулира, просто като разлика в ценовия диапазон на продуктите, а не в качеството им.

Например, храните за кучета, които се произвеждат на място, могат да се съхраняват във фабриката, докато резултатите от тестовете потвърдят, че отговарят на указанията за безопасност, преди да бъдат изпратени на продукта.

Това намалява вероятността компанията за кучешка храна да направи изтегляне за проблеми с продуките, като възможно замърсяване със салмонела или афлатоксин.

Потърсете изявление върху храната на вашето куче, което казва, че е „произведено от“ компанията за храна за кучета, а не „произведено за“ или „разпространено от“.

Ако подозирате, че има проблем с храната на вашите домашни любимци, незабавно спрете да ги храните с тази марка храна и се свържете с производителя на продукта.

  • Подходяща ли е храната за вашето куче?

подходяща храна за вашето куче

В този случай имаме предвид диетата, базирана на възрастта, породата, нивото на активност и теглото или здравословното състояние на вашето куче. Храненето на вашето куче с неподходяща храна за кучета всъщност може да причини повече вреда, отколкото полза.

Лесно е да се почувствате претоварени с толкова много различни храни за кучета, от които да избирате. Извадете догадките и ги обсъдете с вашия ветеринарен лекар.

Той или тя може да ви помогне да вземете правилното решение за това какъв вид кучешка храна е най-подходяща за вашето кученце.

В крайна сметка, плащането малко повече сега за по-качествена кучешка храна може да ви спести разходите за скъпи ветеринарни сметки в бъдеще.

Последни публикации

Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма