+359898633185 Поръчай по телефона

Подгответе най-добрия рожден ден за вашето куче

рожден ден за вашето куче

Имате ли куче у дома, което заслужава специално парти за рождения ден? Надяваме се, че кимате с глава в знак на съгласие за най-дорбия рожден ден за вашето куче. Така че няма какво друго да направите, освен да подготвите незабравим рожден ден за кучешкия рожденик, за който другите кучета ще „лаят“ още дълго време.

Рождени дни… За някои това е загуба на време, за други е приятно прекарване с любимите хора. Въпреки че хората имат различни възгледи за празненствата, ние предполагаме, че кучетата ги обичат. Нищо чудно, кога иначе те могат, с разрешението на стопанина си, да се поглезят с кучешка торта, да отварят красиви подаръци и, нещо повече, да бъдат център на внимание? Ако имате куче рожденик у дома, подгответе му прекрасен следобед, на който не само той, но и цялото ви семейство ще се радва.

Добре, какво да не забравяме, когато организираме крожден ден за вашето куче?

  1. Без торта, няма да стане!

Тортата е абсолютно задължителна за кучешки рожден ден! Не се притеснявайте, определено не искаме да поръчате шоколадова торта за вашето куче или да печете двуетажна торта за рожден ден с часове. Достатъчно е да потърсите рецепта за кучешка торта, която обикновено се състои от основни съставки.

Една от най-простите кучешки торти е направена от току-що разбита извара с жълтък и кучешки бисквити. След това просто поставете тортата в малка форма за торта и украсете с плодовете, които кучето ви харесва. Ето, тортата за рождения ден на кучето е готова!

В същото време, можете да намерите много пекари за кучета, които ще направят торта по поръчка и според вкусовите рецептори на вашето куче. В този случай обаче очаквайте бюджета за кучешката торта да набъбне.

  1. Подарък, който ще зарадва кучето.

Искате ли да направите подарък на кучето си за през цялата година? Обикновено купувате пакет кучешка храна, нов нагръдник или зимни дрехи, нали? Но истината е, че тези практични подаръци не са толкова оценени от вашето куче. И ние не го обвиняваме. Така че опитайте да изненадате своя четирикрак рожденик с нещо, за което кучешката му душа копнее.

Няма значение дали ще му вземете класическа топка, готина играчка или дъмбел за лакомства, във всички случаи гарантираме, че рожденикът ще подскача от радост. Между другото, кучетата клюкарстват, че в PetStation.bg е най-доброто място за играчки за кучета.

От друга страна, не е нужно да се придържате към играчките. Ако имате благодарен лакомник у дома, пригответе му кутия за рожден ден, пълна с вкусни лакомства, за които не е и мечтал. Сушени телешки кубчета, пуешки вратове, сушено месо от фазан или пръчици за почистване на зъбите. Това е основен списък от лакомства, с които няма как да сгрешите. И ако трябва да откроим една играчка, която също е лакомство за дъвчене, тогава несъмнено бихме посочили рога от лос или елен (доста екзотично, нали)!

  1. Специална програма за празника.

Перфектният рожден ден включва и необичайна програма. Отново зависи изцяло от природата на вашето куче. Ако то е спортист по душа и тяло, отидете заедно на пътешествие или опитайте колективен спорт. По същия начин нищо не пречи да поканите други приятели кучета, които виждате редовно, на въображаемия рожден ден.

Повярвайте, кучетата сами ще си измислят забавлението с едно щракване на пръстите и ще забравят за вашето присъствие. Не на последно място, можете да поглезите своя рожденик с първокласна глезотия под формата на посещение на кучешки спа център. Например, посетете, самоизмиващ се спа център, където можете да измиете кучето си старателно и да го изсушите със сешоар.

Не забравяйте, че организирането на кучешко парти е преди всичко забавно занимание, което няма правила. Всичко, което има значение, е да запомните кучето и рождения му ден и да изразите любовта си към него по начин, различен от обичайния.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогБългарско овчарско кучеГолдън РетривърДакелДжак ръселЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПапийонПекинезПомеранПуделРотвайлерСанбернарТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за ХъскиЧау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма