+359898633185 Поръчай по телефона

Общи условия за ползване на PetStation.bg

Въведение в общите условия за ползване на PetStation.bg

Онлайн магазинът „PetStation.bg“, (www.petstation.bg) е собственост на „Кучеландия“ ООД, ЕИК: 203753311, със седалище и адрес на управление: България, гр. София, Драгалевци, ул. Маточина 13.

Настоящите Общи условия представляват правно съглашение между Теб лично („Вие“) и „Кучеландия“ ООД.

Тези общи условия, са подлежащи на корекции и се отнасят директно или косвено (чрез нашите партньори) до всички наши услуги. Можеш да се запознаеш с тях онлайн, чрез всякакви мобилни устройства, по имейл или по телефон.

Осъществявайки достъп, разглеждайки и използвайки нашата  платформа и/или някое от приложенията ни, независимо в коя платформа (наричани оттук нататък “платформа”), ти потвърждаваш, че си прочел/а, разбрал/а и приел/а правилата и условията, посочени по-долу (включително изявлението за конфиденциалност).

Тези страници, тяхното съдържание и структура, както и онлайн услугите ни за поукпка на храна и аксесоари за домашни любимци, включително услугата за онлайн разплащане, които предоставяме се притежават, управляват и поддържат от Кучеландия ООД и са предоставени единствено на теб за лична и некомерсиална (B2C) употреба, при спазване на правилата и условията, посочени по-долу.

Кучеландия ООД изразява волята си да сключи договор с Теб, с който да ти предостави право да използваш онлайн магазинът PetStation.bg и включеното в него съдържание само по начините, предвидени по-долу, в твоя полза, само при следните кумулативни условия:

  • Ти си Потребител на PetStation.bg и си приел/а Общите условия, съгласно които имаш право да използваш онлайн магазина по начините, предвидени в тях;
  • Договорът между Теб и Кучеландия ООД е в сила.

Твоето приемане на Общите условия става посредством регистрацията ти в www.petstation.bg и чрез натискане на посочения по-долу бутон „РЕГИСТРИРАНЕ“, с което се счита, че ти приемаш да бъдеш обвързан/а от Общите условия.

Всяка друга форма на инсталиране, активиране или употреба на Платформата или на нейното съдържание, респ. части от съдържанието й, ще се счита също за приемане на Общите условия, като в този случай Кучеландия си запазва правото да изисква прекратяване на използването на Платформата, респ. на съответната част от нейното Съдържание, от страна на съответния потребител.

За малолетни лица (под 14-годишна възраст) действията по приемане на Общите условия, регистрация и по заплащане на дължимите възнаграждения, се извършват вместо тях и от тяхно име от техните законни представители, а за непълнолетните (от 14 до 18 години) – действат лично и със съгласието на законните им представители.

Ако имаш каквито и да било въпроси или притеснения относно Общите условия, моля да се свържеш с нас на следния имейл адрес: info@petstation.bg

Дефиниции

  1. “PetStation.bg” означава онлайн магазин за продажба на храна и аксесоари за домашни любимци „PetStation“, (www.petstation.bg), собственост на „Кучеландия“ ООД
  2. „Кучеландия“, “нас”, “ние” или “нашето“ означава Кучеландия ООД, регистрирано съгласно законодателството на Република България.
  3. „Покупка” значи различните продукти, които могат да бъдат поръчани, придобити, купени, платени, предоставени, резервирани или комбинирани от теб.
  4. “Платформа” означава (мобилен) уебплатформа и апликация, на които услугата за покупка на храна и аксесоари за домашни любимци е достъпна, притежавана, контролирана, управлявана, поддържана и/или предоставена от Кучеландия ООД.
  5. „Потребител“ – физическо или юридическо лице, притежаващо профил в платформата, което използва услугите на онлайн магазина.
  6. „Профил“ – обособена част от платформата, която съдържа въведената от съответния Потребител информация, достъпът до която се осъществява чрез въвеждането на потребителско име и парола. Данните и информацията в профила могат да бъдат променени от лицето, на чието име е профилът.

Конфиденциалност

Кучеландия ООД уважава личното ти пространство. Моля, прочети нашите Политика за бисквитките и Декларация за поверителност за повече информация.

Условия за извършване на покупки в „Кучеландия“

„Кучеландия“ ООД ще ти продава продукти за домашни любимци чрез онлайн магазинът си PetStation.bg при спазване на условията, посочени по-долу. Моля, прочети внимателно тези условия, преди да използваш нашия онлайн магазин.

Използвайки онлайн магазина за храна и аксесоари за домашни любимци PetStation.bg, ти потвърждаваш, че се съгласяваш да спазваш тези условия.

Покупка на стоки в онлайн магазина на Кучеландия

Когато закупиш продукт за твоя домашен любимец в Кучеландия, ще ти бъде изпратен имейл, потвърждаващ получаването на твоите поръчки и съдържащ подробности за продуктите и доставката им.

От съществено значение е да ни предоставиш актуален имейл адрес, който може да се използва за комуникация с теб по всякакви въпроси, свързани с поръчаните от теб продукти. Твоя отговорност е да ни уведомиш за всякакви промени в имейл адреса ти или други данни за контакт.

Политика за анулиране и връщане на стоки

Макар и рядко, може да се наложи да анулираш (откажеш) вече направена поръчка към нас. Няма място за притеснение, защото имаш пълното право да се откажеш или върнеш направената поръчка в 14 дневен срок, без да е необходимо да посочваш какъвто и да е мотив за това. Все пак, за нас ще е изключително полезно и ще сме благодарни да получим обратна връзка за причината, с цел да подобрим услугите си.

Срокът от 14 дни, започва да тече от моментът в който ти или твой представител, различен от куриера на стоката, встъпи във владение на поръчаната стока. За да се възползваш от правото си на отказ от поръчката, моля да се свържеш с нас на тел. 0898 633 185, от Понеделник до Петък от 9:00 до 18:00 часа. Също така, може да използваш и контактната ни форма директно в онлайн магазина ни https://petstation.bg/контакти

Информация за продуктите в онлайн магазина на Кучеландия

Информацията, свързана със съдържанието и качеството на продуктите предлагани от Кучеландия, се следи внимателно за точност, грешки или пропуски. Въпреки това, Кучеландия ООД не може да бъде държан отговорен за грешки в тази информация, включително, но не само, претенции на Доставчици за одобрения и акредитации. Кучеландия, поема пълна отговорност за съдържанието и качеството, само на продкту произвеждани от или за Кучеландия ООД.

Специализирани продукти

Някои продукти, като храни и дрехи, могат да бъдат предназначени за използване, само от определени породи, размери или възраст на домашните любимци. Кучеландия има отговорност да предостави нужната информация, за да се направи информиран избор. Твоя отговорност е да следиш, какво купуваш за домашния си любимец с оглед на това, да не му навредиш.

Качество на предлаганите продукти

Използвайки онлайн магазинът на Кучеландия, ти напълно приемаш и разбираш, че това е магазин за продажба на храни и аксесоари за домашни любимци, произведени от или за Кучеландия ООД, или произведени от трети страни.

Въпреки че Кучеландия ООД непрекъснато следи качеството на предлаганите стоки, ние не можем директно да поемем отговорност или действия за продуктите на доставчиците ни и други трети страни. Ние обаче ще направим всичко възможно, за да разрешим всички проблеми с качеството, произтичащи от използването на нашия онлайн магазин.

Лицензиране, достъп и употреба на PetStation.bg

Използването на онлайн мазагина на Кучеландия включва, разглеждане на продуктите в магазина, извършване на покупки, преглед на поръчките и тяхната промяна. Всяко друго използване на платформата изисква писмено съгласие преди употреба. Можеш да установяваш връзки към тази платформа само с предварително писмено съгласие от Кучеландия ООД.

Авторските права върху материалите, съдържащи се в онлайн магазина PetStation.bg, принадлежат на Кучеландия ООД или неговите партньори, според случая.

Използвайки онлайн магазина на Кучеландия ООД, ти се съгласяваш да нямаш достъп, да наблюдаваш или копираш информация за твоя собствена търговска полза или в полза на друга страна, или да използваш какъвто и да е метод за извличане на данни, роботи, паяци, скрепери.

Или други автоматизирани инструменти за събиране и извличане на данни, без предварително писмено разрешение от Кучеландия. Ти също се съгласяваш да не правиш никакви опити да атакуваш инфраструктурата на платформата.

Плащане, анулиране и дребен шрифт

Чрез направените поръчки, ти приемаш и се съгласяваш със съответните правила за анулиране и връщане на Кучеландия ООД, както и с всички допълнителни правила и условия (на изпълнение), които биха могли да се отнасят към закупените от теб продукти (включително дребния шрифт), публикуван на нашата Платформа и съответните правила за употреба.

Общите правила за анулиране и връщате на стоки са публикувани в онлайн магазина ни, на страниците за информация относно Доставка и връщане на стоки. Моля, имай предвид, че определени цени, такси или специални оферти не подлежат на анулиране, възстановяване на средства или промяна. Моля провери подробностите за избраният от теб продукт внимателно за всякакви подобни условия преди да преминеш към покупка.

Моля, прочети внимателно дребния шрифт (под видовете храни или аксесоари за домашни любимци) и важната информация, съдържаща се в имейла с потвърждението на покупката, относно допълнителните политики, които могат да бъдат приложени от Куриера, който ще достави поръчките (като например такси, време за получаване, графици и т.н.).

Ако искаш да прегледаш, промениш или анулираш поръчка, моля отвори имейла за потвърждение и следвай инструкциите в него. Моля, обърни внимание, че можеш да бъдеш таксуван/а за твоята анулация в съответствие с правилата за анулиране, Препоръчваме ти да прочетеш внимателно правилата за анулация, преди да направиш поръчка.

Нашият отдел за обслужване на клиенти може да ти помогне при нужда, в случай на анулиране или връщане на стока.

(Допълнителна) кореспонденция и комуникация

Със завършване на поръчка към Кучеландия, ти се съгласяваш да получиш

(i) имейл, който може да ти изпратим малко преди получаването на поръчките ти, относо статуса на доставката, както и определена друга информация и оферти (включително оферти от трети страни, в случай че си избрал/а сам/а получаването на такава информация), които са свързани с направените от теб поръчки,

(ii) имейл след получаването на поръчките за оценяване на получените продукти, и

(iii) имейл, който може да ти изпратим веднага след завършаване на доставката, с който те приканваме да попълниш нашия формуляр за обратна връзка и да оцениш работата ни. Виж нашите политики за поверителност и бисквитки за повече информация относно начините, по които може да се свързваме с теб.

За да завършиш поръчките си коректно, трябва да използваш своя, коректен имейл адрес. Не носим отговорност за (и нямаме задължението да проверяваме) грешни или некоректно въведени имейл адреси или грешни или некоректни (мобилни) телефонни номера или номера на кредитни и дебитни карти.

Поради непрекъснатото обновяване и коригиране на цените и наличностите, ние ти препоръчваме да направиш снимки на екрана, когато правиш поръчката си към нас, за да подкрепиш искането си (ако е приложимо).

За потребители (в Европейската икономическа зона): Съветваме те първо да ни осведомиш за евентуални жалби, като се свържеш с нашия отдел „Обслужване на клиенти“.

Ако това не разреши проблемът ти, можете да качиш оплакването си в платформата за онлайн разрешаване на спорове на Европейската комисия. Тази платформа за онлайн разрешаване на спорове може да бъде намерена тук: http://ec.europa.eu/odr

Ограничена отговорност

Съобразно ограниченията, описани в тези правила и условия и до степента, предвидена в закона, ние носим отговорност само за директни щети, платени или понесени от теб поради ясно относими недостатъци в нашите задължения по отношение на нашите услуги, до обща максимална стойност, равна на общата стойност на твоята поръчка, както е описана в имейла с потвърждението за поръчка (без значение дали става дума за едно събитие или серия от свързани събития).

Въпреки това и до степента, позволена от закона, нито ние, нито нашите служители, мениджъри, директори, представители, дъщерни компании, партньорски компании, дистрибутори, (дистрибуционни) партньори, лицензианти, агенти или други, участващи в създаването, спонсорирането, промотирането, или по някакъв друг начин в поддържането на нашия онлайн магазин и неговото съдържание, могат да носят отговорност за

(i) каквито и да е наказателни, специални, индиректни или последващи загуби или щети, загуба на продукция, загуба на печалба, загуба на приходи, загуба на договор, загуба на или щети, нанесени на репутацията или доброто име, загуба на претенции,

(ii) неточности, свързани с (описателната) информация (включително цени, наличности и оценки) на продуктите, публикувани на нашия онлайн магазин,

(iii) каквито и да е (директни, индиректни, последващи или наказателни) щети, загуби или разходи, понесени, нанесени или платени от теб, в следствие на, поради или във връзка с използването, неспособността да ползвате или забавянето на нашия онлайн магази, или

(iv) каквито и да е (персонални) наранявания, смърт, щети по собствеността или други (директни, индиректни, специални, последващи или наказателни) щети, загуби или разходи, понесени, нанесени или платени от теб, без значение дали се дължат на (законови) постановления, грешки, нарушения, (груба) небрежност, умишлени нарушения, пропуски, бездействие, укриване на факти, закононарушения или стриктна отговорност от страна на или (напълно или частично) относими към предлаганите продукти или към който и да е от нашите бизнес партньори (включително някой от техните служители, директори, мениджъри, агенти, представители, подизпълнители или партньорски компании), чиито продукти или услуги са (директно или индиректно) налични, предлагани или промотирани на или чрез Платформата, включително каквито и да е (частични) анулации, дублажи, стачки, форс мажорни или всякакви други събития извън нашия контрол.

Качвайки снимки/изображения в нашата система (например в допълнение към оставена обратна връзка) ти удостоверяваш, гарантираш и се съгласяваш, че притежаваш авторските права за снимките/изображенията и се съгласяваш, че Кучеландия може да използва качените снимки/изображения на своята платформа и приложения, както и в (онлайн/офлайн) рекламни материали и публикации и както Кучеландия по своя преценка намери за добре.

Ти даваш на Кучеландия неизключително, неотменимо, безусловно, постоянно, валидно в целия свят право и лиценз да използва, възпроизвежда, показва, разпространява, преотстъпва, споделя и да предоставя снимките/изображения както Кучеландия по свое усмотрение намери за добре. С качването на тези снимки/изображения лицето, което качва снимката/снимките приема цялата юридическа и морална отговорност за всички съдебни искове, които са направени от трети лица, дължащи се на публикуването и употребата на тези снимки/изображения от страна на Кучеландия.

Кучеландия ООД не притежава или препоръчва качените снимки/изображения. Истинността, валидността и правото да се използват всички снимки/изображения се поема от лицето, което е качило снимката и не е отговорност на Кучеландия ООД.

Кучеландия ООД отрича всякаква отговорност и задължения за публикуваните снимки. Лицето, качило снимка гарантира, че снимките/изображенията не съдържат вируси, троянски коне или заразени файлове или каквито и да било порнографски, незаконни, неприлични, обидни, неприятни или неподходящи материали и не засягат което и да било трето лице (неговото право на интелектуална собственост, авторско право или правото на неприкосновеност на личния живот).

Всички снимки/изображения, които не отговарят на горепосочените критерии няма да бъдат публикувани и/или могат да бъдат отстранени/изтрити от Кучеландия по всяко време и без предизвестие.

Права върху интелектуалната собственост

Освен ако не е упоменато нещо друго, софтуерът, необходим за нашите услуги, наличен на или използван от нашия онлайн магазин, както и интелектуалните права (включително авторските такива) върху съдържанието, информацията и материалите на нашата Платформа, са собственост на Кучеландия ООД, или нашите партньори.

Кучеландия ООД притежава всички права върху съдържанието (вкл. всички права върху интелектуална собственост на) интерфейса (вкл. инфраструктурата) на Платформата, на която е предоставена услугата (включително Оценките от потребителите и превода на съдържанието) и ти нямаш право да копираш, ( hyper-/deep ) препращаш, публикуваш, насърчаваш, продаваш, интегрираш и да се възползваш по какъвто и да е начин от съдържанието (включително преводите на съдържанието и оценките на потребителите ) или нашата марка без нашето изрично писмено разрешение.

До степен, в която би (изцяло или частично) използвал/а или комбинирал/а нашето (преведено) съдържание (включително отзиви на протребители) или в друг случай би притежавал права върху интелектуална собственост в рамките на Платформата или каквото и да било (преведено) съдържание или отзиви на потребители, ти възлагаш, прехвърляш и предоставяш всички интелектуални права на Кучеландия.

Всяко неправомерно използване или нарушение на някоя от посочените по-горе действия или поведение ще представлява съществено нарушение на нашите права върху интелектуалната собственост (включително авторското право и правата върху базата данни).

Приложимо право, юрисдикция и разрешаване на спорове

Настоящите правила и условия, както и предоставянето на нашите услуги, се регулират и се тълкуват в съответствие с българското законодателство. Всеки спор, произтичащ от настоящите общи правила и условия и нашите услуги, се представя изключително пред компетентните съдилища в София, България.

За потребители (в Европейската икономическа зона): Съветваме те първо да ни осведомиш за евентуални жалби, като се свържеш с нашия отдел „Обслужване на клиенти“. Ако това не разреши проблемът ти, може да качиш оплакването си в платформата за онлайн разрешаване на спорове на Европейската комисия. Тази платформа за онлайн разрешаване на спорове може да бъде намерена тук: http://ec.europa.eu/odr

Ако някоя от клаузите на тези правила и условия е (или стане) невалидна, неприложима или незадължителна, ти продължаваш да бъдеш обвързан с всички останали клаузи. При такъв случай невалидната клауза следва да бъде изпълнявана в максимална степен, позволена от закона, а ти се съгласяваш да приемеш подобен ефект, като на невалидната, неприложима или незадължителна клауза, с оглед на съдържанието и целите на тези правила и условия.

Приложимо право и юрисдикция

Тези условия се уреждат и тълкуват в съответствие с Българското законодателство. Достъпът допълнително зависи от вашето съгласие, че всеки възникнал спор или въпрос ще бъде разглеждан от съдилищата на Република България само с изключение на съдилищата на която и да е друга държава.

Промени и актуализации на настоящите Общи условия

Тези условия могат да се актуализират от време на време и ще се прилагат условията, преобладаващи към момента на извършване на покупката. Продължаващото използване на онлайн магазина на Кучеландия означава, че имаме твоето съгласие за тях и всички последващи изменения и ти ги приемаш.

Отговорност

1. Съдържанието на Платформата, Софтуерът и Документацията се предоставят „както са” без гаранции, изрични или косвени, включително, но не само гаранции за успеваемост, продаваемост, пригодност за определена цел или друга гаранция. Кучеландия не гарантира, че Платформата, Софтуерът и Документацията ще задоволят изискванията и потребностите на потребителя или че същите са без дефекти или грешки, устойчиви на грешки (fault-tolerant) или защитени от грешки (fail-safe) или че всички несъответствия могат или ще бъдат отстранени, както и че ползването им ще бъде без прекъсвания.

Кучеландия ООД не гарантира надеждността на Платформата и Софтуера. Кучеландия отхвърля всички останали гаранции или условия, от който и да е вид, независимо дали са изрични или косвени, в това число, но не само, системно интегриране и ненакърняване на правото на интелектуална собственост. Софтуерът и Документацията не са проектирани, произведени или предназначени за употреба в условия или за приложения, които могат да причинят смърт, телесна повреда, имуществени вреди или екологични щети. Всяка подобна употреба е на собствен риск и за собствена сметка на Потребителя.

2 Права на Потребителя.

Цялата отговорност на Кучеландия ще бъде ограничена, изцяло по преценка на Кучеландия ООД, до поправка, корекция или обработка на Съдържание на Платформата или Софтуера. Поправката, корекцията или обработката на Платформата, Софтуера или Документацията се извършват от Кучеландия ООД в обхват, обем и срок по преценка на същия.

Преценката на Кучеландия по настоящата клауза не може да послужи като основание за претенции или искове от страна на потребителя за заплащане на обезщетения или други от Кучеландия ООД. Потребителят няма право на обезщетения, искове или други форми на претенции, произтичащи от необходимостта от или от поправки, корекции или обработки на Платформата, Софтуера или Документацията.

3. Кучеландия не поема отговорност при неполучено плащане на цената на поръчан продукт, ако възникналият проблем не е в системата на Платформата. Кучеландия ще сътрудничи на потребителя за изясняване на проблема, но не е длъжен да го компенсира при проблем извън неговата система.

4. Съобщенията, разпращани чрез системата на Платформата, не са анонимни и при спорове или съмнения за нерегламентирани потребителски действия, тези съобщения могат да бъдат преглеждани от Кучеландия. Кучеландия не взима отношение и не носи отговорност при продажби на потребителски акаунти между потребители срещу реален паричен еквивалент, нито при измами, възникнали по този път, но си запазва правото да санкционира потребители при подобни спорове по начините, предвидени в Чл.4.6., по-горе, спрямо участващите в спора лица Кучеландия не взима отношение при кражба на данни за достъп до потребителския акаунт, когато самият потребител доброволно ги е предоставил или въвел в някакъв вид злонамерен софтуер.

ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

  1. Бъдещи актуализации.Кучеландия има право да променя, развива или изменя Платформата, Софтуера и Документацията, без прeдварителното или последващо съгласие, одобрение или друга форма на волеизявление на Потребителя.
  2. Кучеландия има право да въвежда допълнителни ограничения в предвидените в настоящите. Общи условия, свързани с ползването на web магазина или отделни части от нейното съдържание, когато липсата на подобни ограничения може да доведе до нарушения на права на интелектуалната собственост на трети лица. Промените влизат в сила в деня на извършването им от Кучеландия.
  3. Промяна или прекратяване на използването. Потребителят се съгласява, че Кучеландия има право, без да носи отговорност към Потребителя или трети лица, да променя, спира, прекратява, преустановява, да налага ограничения или да изключва използването на Платформата или Софтуера по всяко време, временно или постоянно, с или без предупреждение до потребителя или трети лица.
  4. Поддръжка. Без да се ограничават гореспоменатите права, Кучеландия си запазва правото, а потребителят се съгласява, че Кучеландия може по своя преценка, периодично да спира достъпа до Платформата, Софтуера или по друг начин да преустановява Услугите от експлоатация, в случай на установени софтуерни сривове, инсталационни актуализации както и при диагностика и други поддръжки на Софтуера.
  5. Разпоредби за контрол на износа. Потребителят изрично приема да не изнася, реекспортира, прехвърля или публикува онлайн магазина , неговото съдържание, Софтуера, в цялост или частично, към трети страни, на трети лица.
  6. Без косвено освобождаване от задължение. Неизпълнението на която и да е от страните за прилагане на дадена разпоредба от настоящите Общи условия не отменя задължението, произтичащо от тази разпоредба или правото на страната да прилага тези или които и да било други разпоредби от тук нататък.
  7. Разделност. Страните се съгласяват, че ако някоя от разпоредбите на настоящите Общи условия се окаже неприложима на каквото и да било основание, тази разпоредба ще бъде ревизирана единствено до степента, необходима, за да се постигне приложимост на редакцията.
  8. Правоприемник и приобретатели. Потребителят няма право да възлага, предоставя подлиценз или прехвърля свои права или да делегира свои задължения по силата на настоящите Общи условия без предварително писмено съгласие от страна на Кучеландия ООД и всеки опит да направи това без съгласие ще се счита за недействителен. Тези Общи условия ще бъдат обвързващи за съответните правоприемници и приобретатели на страните по настоящите Общи условия.
  9. Цялост на Общите условия. Настоящите Общи условия съставляват единствено и цялостно споразумение между страните по отношение на предмета, посочен тук и заменят всички предишни споразумения и уговорки между страните, отнасящи се до същия предмет. Допълнителни или различни условия, включени в поръчка или друг документ, няма да бъдат обвързващи за Кучеландия.
  10. Кучеландия ООД не притежава каквито и да е било права върху марки (освен собствените си ТМ Кучеландия и ТМ PetStation). Използвани в информационната платформа, като същите са с цел идентифициране на произведения, продукти и др. от потребителя. Произведенията са собственост на своите автори. Тяхното акцентиране или идентифициране чрез снимков материал е със съпътстваща и информационна цел.

Тези Общи условия са последно променени на 25 Септември 2023 г.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма