+359898633185 Поръчай по телефона

Подсилва жълтия цвят

Yel-Lux натурален оцветител засилващ жълтия цвят

Oropharma Yel-Lux е естествен жълт оцветител на основата на лутеин. Тази допълваща храна засилва жълтия цвят на оперението и повишава устойчивостта.

Oropharma Yel-lux – допълваща храна за птици – натурален жълт оцветител на основата на лутеин.

Oropharma Yel-Lux е естествен жълт оцветител на основата на лутеин. Тази допълваща храна засилва жълтия цвят на оперението и повишава устойчивостта. При добавяне към храната, тя се транспортира до мястото, откъдето израства перото и му придава по-интензивен жълт цвят. Оформеното перо запазва цвета си до образуването на ново перо. Oropharma Yel-lux не е водоразтворим и поради това трябва да се смесва с храната.

  • Осигурява красив интензивен свеж жълт цвят на оперението на жълтите канарчета
  • В комбинация с Oropharma Avi-Chol, за оптимална чернодробна функция

Състав: tagetes erecta l. (турта), калциев лактат, декстроза.

Добавки/кг: технологични добавки: антиоксиданти. Сензорни добавки: 2a161b лутеин: 8000 мг.

 Инструкции за употреба: 1 равна супена лъжица (= 1гр) за 100гр яйчна храна Orlux. Yel-Lux трябва да се дава чрез храната и никога с водата за пиене.
– През размножителния период: ежедневно, с начало 2 седмици преди снасяне на първото яйце.
– Пред периода на линеене: ежедневно, през целия изложбен сезон.
– Изложбени птици: ежедневно през целия изложбен сезон.

Съвет: В родословия с естествено силен жълт цвят или ако предлаганата храна вече е богата на пигменти на ксантофил (рапица, пресен яйчен жълтък и др.), може да е достатъчно да се дава само половината от дозата от 2 седмична възраст (1гр на 200 г яйчна храна).

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма