+359898633185 Поръчай по телефона

Паучове

Royal Canin Chihuahua

Състав

Пастет

Големина

Чихуахуа

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Здрава козина

Пълноценна храна за кучета – Специално за чихуахуа в зряла възраст – Над 8 месеца – (пастет).

Предимства:

  • Здрава космена покривка

Royal Canin Chihuahua съдържа хранителни вещества, които подхранват кожата икозината на чихуахуа.

  • Добра перисталтика

Подпомага здравословната функция на храносмилателната система.

  • Стимулиране на апетита

Задоволява капризния апетит на чухуахуа.

  • Адаптирана текстура

Адаптирана текстура.

Описание:

Специално създадена за кучета над 8-месечна възраст, ROYAL CANIN® Chihuahua пастет е специална формула, съобразена с хранителните нужди на вашето куче в зряла възраст. ROYAL CANIN® Chihuahua пастет е създадена да подпомага здравословната функция на чревната перисталтика. Формулата съдържа хранителни вещества, които да осигурят необходимото хранене за поддържане на здрави кожа и козина. ROYAL CANIN® Chihuahua пастет е създаена с адаптирана консистенция, която да увеличи апетитността, така че да задоволи апетита дори на най-капризното чихуахуа! Меката текстура на пастета е идеална за челюстта на миниатюрни породи като чихуахуа, защото улеснява дъвченето и допринася за оптимален прием и храносмилане. За да отговорим на индивидуалните предпочитания на всяко куче, ROYAL CANIN® Chihuahua пастет се предоставя и акто хрупкави и вкусни гранули. Ако обмисляте смесено хранене, препоръчително е да следвате хранителните препоръки, за да сте сигурни че кучето ви получава необходимото количество суха и мокра храна за оптимални ползи.

Състав на Royal Canin Chihuahua:

Състав:

месо и животински продукти, продукти с растителен произход, зърнени култури, масла и мазнини, минерали, различни захари

Добавки (на кг):

Витамин D3: 200 UI, Е1 (Желязо): 8мг, Е2 (Йод): 0.2мг, Е4 (мед): 1.9мг, Е5 (манган): 2.6мг, Е6 (цинк): 26мг – Технологични добавки: клиноприлолит с утаечен произход: 2г.

Указания за хранене:
Тегло в зряла възраст (кг) 1 2 3
тегло на пауч (1=85 г) 1+1/3 2+1/3 3

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма