Допълваща храна

Monge Gift Skin Support барчета с натурално месо за кучета

Състав

Сьомга и алое

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Здрави кожа и козина

Барчета от натурално месо за кучета за здрава кожа и козина – със сьомга, алое и дрожди.

Барчета от натурално месо, богати на пряснa сьомга с алое вера и дрожди за здрави кожа и козина.

Основна съставка прясно месо >84%.

Допълваща храна за кучета в зряла възраст.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашето куче, благодарение на добавката дрожи мая за гъста и лъскава козина и витамини за ежедневна жизненост.
  • Продукт, формулиран без зърнени храни и с прясно месо, ценен източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Включването на функционални съставки, като алое за укрепване на кожната бариера, е резултат от направените в Италия изследвания в подкрепа на качеството на живот на кучетата.
  • Барчета с натурално месо за кучета. Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • 70kcal/барче

Състав: прясно месо (75%), прясна сьомга (14%), хидролизиран животински протеин (пилешки и свински), продукти от дрожди (2%), минерали, продукти от преработка на билки (алое вера 0,1%).

Аналитични съставки: суров протеин: 37%, сурови влакнини: 1%, сурови мазнини: 26%, сурова пепел: 7%, влага: 27%, метаболитна енергия: 3575ккал/кг. Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин А (ретинил ацетат): 5000IU, витамин D3: 500IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 50мг, таурин: 1000мг.

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за куче в зряла възраст и тегло 12кг –1бр дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

Опаковка: 2 барчета, 40гр.

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи