+359898633185 Поръчай по телефона

Мултивитамини

JBL TerraVit Powder мултивитамини и микроелементи за влечуги

Terra Vit – Мултивитамини и микроелементи за терариумни животни

Комплекс от витамини и минерали на прах, специално разработен да задоволи потребностите на терариумните животни (земноводни, влечуги).

Terra Vit Powder – Мултивитамини и микроелементи за терариумни животни

Комплекс от витамини и минерали на прах, специално разработен да задоволи потребностите на терариумните животни (земноводни, влечуги). Освен това съдържа важни аминокиселини и микроелементиJBL TerraVit Powder подпомага поддържането на добро здраве при всички терариумни животни и предотвратяването на заболявания, причинени от недостиг на вещества. Благоприятства растежа, увеличава апетита и подпомага естествения процес на смяна на кожата.

JBL TerraVit Powder не е напълно разтворим и трябва да се дава с храната. JBL TerraVit Fluid може да се добавя към водата за пиене или във водата, която земноводните обитават. JBL MicroCalcium е концентриран и лесен за абсорбиране калций.

Начин на употреба: За всички животни, които не се хранят с жива храна, а се хранят напр. с готови храни, месо, плодове и зеленчуци, JBL TerraVit Powder може просто да бъде поръсен върху храната. JBL TerraVit Powder полепва по-добре върху леко навлажнена храна. Живата храна – насекоми, се поставят в контейнер заедно с една мерителна лъжица JBL TerraVit Powder и контейнерът се разклаща докато насекомите се покрият достатъчно с пудрата.

Точна дозировка не може да бъде дадена поради голямото разнообразие от отглеждани животни и различните им хранителни навици. Като общо правило: една мерителна лъжица JBL TerraVit Powder на 100гр храна седмично. За по-големи животни (като боа), които имат дълъг интервал от време между храненията: ½ – 1 мерителна лъжица на хранене.

Забележка: Тъй като тази хранителна добавка е с по-високо съдържание на вит. D3 от основната храна, тя трябва да бъде до 20% от дневната дажба. Това се отнася за основни храни с минимум 88% сухо вещество.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма