+359898633185 Поръчай по телефона

Почиства терариуми

JBL ProClean Terra препарат за почистване на стъкла на терариум

JBL ProClean Terra препарат за почистване на стъкла на терариум

  • Почистете стъклата на терариума: мощен почистващ препарат за стъкло с пръскаща глава с помпа.
  • Почистване без усилие: напръскайте върху стъклото, подсушете го с мека кърпа без мъх, ако е необходимо, повторете процедурата.
  • Премахва най-упорития варовик от вътрешната и външната страна на стъклото, почиства със силата на природата.
  • Безопасен за животни и растения.
  • Съдържание на опаковката: 250 ml почистващ препарат за стъкло с пулверизатор с помпа за стъкла на терариуми.

JBL ProClean Terra препарат за почистване на стъкла на терариум

Почистете стъклата на терариума, без проблем!
JBL ProClean Terra премахва дори най-упорития варовик от стъклото на терариума. Мощният почистващ препарат не е опасен за терариумните животни и разтваря варовиковите люспи по стъклата на терариума, без да са необходими допълнителни агенти.

Почистване без усилие!
Напръскайте върху стъклото и го избършете на сухо с мека кърпа без влакна. Повторете, ако е необходимо. В случай на отлагания от варовик, оставете няколко минути да попие, преди да избършете отлаганията. За котлен камък над нивото на водата (напр. в зоните за пиене и къпане) напръскайте директно върху кърпата и избършете отлаганията.

Различни видове замърсяване:
В аквариумите и терариумите обикновено трябва да се справяте с 2 вида замърсяване: остатъци от вар (белезникави отлагания) и органични замърсявания (като покрития от водорасли и остатъци от фекалии върху декорации и технически продукти). Можете бързо и лесно да премахнете остатъците от варовик с JBL ProClean Aqua в аквариуми и JBL ProClean Terra в терариуми. JBL ProClean Power помага при органични замърсявания.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма