+359898633185 Поръчай по телефона

костенурки бебета

JBL ProBaby храна за бебета водни костенурки

JBL ProBaby храна за бебета водни костенурки

ProBaby съдържа висококачествени хранителни съставки и витамини, съобразени с хранителните нужди на водните костенурки бебета.

JBL ProBaby храна за бебета водни костенурки

Probaby съдържа висококачествени хранителни съставки и витамини, съобразени с хранителните нужди на водните костенурки бебета. JBL Probaby осигурява на костенурките бебета важни витамини и фибри, а с високото си съдържание на естествен калций подпомага за здравословното образуване на черупката им.

Препоръка при хранене: Водните костенурки бебета трябва да получават от 2 до 4 пъти на ден толкова JBL Probaby във водата така, че количеството да бъде изядено за около 10 минути.

Препоръка на JBL: С растежа на костенурките трябва да се подсигурява и разнообразие. За тази цел допълнете хранителния им режим с други хранителни добавки от богатия асортимент на JBL.

За подсигуряването на жизненоважните UV-A и UV-B светлина предлагаме на вашето внимание JBL Solar UV-Spot.

Самостоятелна хранителна добавка.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма