+359898633185 Поръчай по телефона

Шпатула за стъкло

JBL Aqua-T Handy шпатула за почистване на аквариуми

Aqua-T Handy – шпатули за почистване на стъклото на аквариума. 

Лесно отстраняване на устойчиви отлагания върху стъклата на аквариума. Защитна капачка за ножчето за по-голяма безопастност, когато шпатулата не е в употреба. Предпазва от нараняване силиконовите връзки на аквариума.

JBL Aqua-T Handy шпатула за почистване на аквариуми

Поддръжка и почистване
Храната и растителните остатъци и метаболитните продукти замърсяват аквариумната вода. Чрез почистване на аквариума и аксесоарите му и чрез извършване на редовни частични смени на водата, вашите аквариумни същества ще останат щастливи и вие ще извлечете повече от вашия аквариум.

Безпроблемно премахване на устойчиви отлагания
Уредът за почистване на стъкла JBL Aqua-T Handy позволява лесно отстраняване на упоритите водорасли от стъклата на аквариума. Силиконовото уплътнение на аквариума остава невредимо благодарение на малкото разстояние между острието и ръкохватката на почистващия препарат. Aqua-T е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Защитната капачка предотвратява наранявания, когато не се използва.

JBL Aqua-T Handy
Широкото острие от неръждаема стомана позволява бързо почистване на големи повърхности. Резервните остриета се предлагат отделно.

Какво си струва да имате предвид, когато почиствате стъклата си?
Стъклените аквариумни стъкла, за разлика от пластмасовите (акрил/плексиглас), са по-твърди от стоманата. Това означава, че не могат да бъдат надраскани с остриета или метални подложки. Чакълът и пясъкът в аквариума обаче са по-твърди и могат да причинят драскотини, ако попаднат между почистващия препарат и стъклото. Така че бъдете внимателни, когато се доближавате до земята с препарата за почистване на стъкла.
Силиконовите шевове на вашия аквариум също са изложени на риск. Избягвайте да повредите силиконовите шевове с остриета за почистване на стъкла. Използвайте ръкавица за грижа (JBL PROSCAPE CLEANING GLOVE) за почистване на тези чувствителни зони.

Aqua-T Handy

  • Размер: 8 x 13.5 cm, 7см острие от неръждаема стомана.
  • Лесна работа благодарение на здравия захват.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма