+359898633185 Поръчай по телефона

Против позеленяване

JBL AlgoPond Green препарат против позеленяване на водата

JBL  AlgoPond Green премахва водораслите, чрез целенасоченото и ефективно действие на алгицида, без да се нарушава баланса на езерната вода. Умъртвените водорасли и aлгицидът се разграждат от обитаващите езерото бактерии.

JBL AlgoPond Green – Премахва проблемите с позеленяването на водата (плуващи алги)

Срещу позеленяване на водата /ефективно премахва  водораслите.

JBL  AlgoPond Green премахва водораслите, чрез целенасоченото и ефективно действие на алгицида, без да се нарушава баланса на езерната вода. Умъртвените водорасли и aлгицидът се разграждат от обитаващите езерото бактерии. Възможно е водата да снане мътна. Ето защо се препоръчва  минимум  5 дни след премахването на водораслите, да се използва JBL CleroPond за избистряне на водата.

Дозировка: 20 мл на приблизително 800 л езерна вода.  Мерителна капачка: Голямо разделение за 2400л езерна вода. Малко разделение за 800л вода.

Приложение: Винаги се използва сутрин. КН да  бъде мин. 4, а рН  максимум 8,5. При  различни от тези стойности предната вечер се стабилизира водата с JLB StabiloPond KN 25 мл на 1000 л езерна вода. Необходимото количество се смесва в кана с езерна вода и се разпределя веднага равномерно в езерото. Да не се предозира! Тази процедура се повтаря след 24 часа. Да не се филтрира с активен въглен. Да се изключат UV-C устройствата. В езера, в които се плува, е забранено влизането във водата една седмица след третиране с препарата.

Активни съставки на100 мл: полимерен кватернерен амониев хлорид 2,0 грама. Препаратът е опасен за околната среда и трябва да се съхранява на недостъпни за деца места. Токсичен е за водните организми,  може да има дълготрайно вредно въздействие във водата. Да не се изхвърля в канализацията. Да се използват предпазливо, винаги да се чете етикета и информацията за продукта преди употреба

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма