+359898633185 Поръчай по телефона

Против алгае

JBL AlgoPond Forte препарат за почистване на водата от алгае

AlgoPond Forte e ефективен в контролирането на растежа на всички видове нежелани водорасли в градинските езера, като въздейства директно върху метаболизма на водораслите.

JBL AlgoPond Forte – Препарат за пречистване на водата от алгае

AlgoPond Forte e ефективен в контролирането на растежа на всички видове нежелани водорасли в градинските езера, като въздейства директно върху метаболизма на водораслите.

Дозировка: 40мл на 700-800 л езерна  вода.

Начин на употреба:  Ако КН е под 4, а нивото на рН е над 8,6, използвайте JBL StabiloPond KH  вечерта, преди да използвате JBL AlgoPond Forte.  JBL AlgoPond Forte може да бъде използван на следващата сутрин.

Никога не използвайте през деня или вечерта!

Разклатете добре преди употреба. В съд смесете необходимото количество с вода от езерото и внимателно изсипете в езерото. Не филтрирайте с активен въглен. Изключете UV-C устройствата за 1  седмица. Отстранете мъртвите водорасли с кепче или др., за да предотвратите замърсяване на водата. По време на третирането осигурете достатъчно количество кислород чрез аерация (JBL PondOxiSet). Ако е необходимо, повторете третирането след 1 седмица в случай на позеленяване на водата и след 3-4 седмици ако водораслите са като покривка. В плувни басейни: да не се влиза/плува във водата 5 дни след тертиране.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма