устна хигиена

GoodBite Chicken XXL кокал за кучета

Състав

Пилешко

Големина

Гиганти 30кг+

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Устна хигиена

С вкус на пилешко, за да бъде по-привлекателно за кучето. Опаковката съдържа: 1 играчка за дъвчене във формата на кокал 420g (24,5 x 8 x h 3,8 cm) за големи породи кучета до 35кг+.

GOODBITE Chiken XXL NATURAL – играта никога не е била толкова здравословна!

Здравата уста е много важна за благосъстоянието на вашия четириног приятел, като например поддържането на здравословното му тегло. GOODBITE NATURAL е иновативна играчка за дъвчене, която ще ви помогне да се грижите за денталната хигиена на вашето куче, без да го кара да наддава, за разлика от традиционните закуски на пазара.

Овкусява се с различни апетитни аромати, за да е по-атрактивен и да стимулира дъвченето. Консистенцията на продукта, съчетана с дъвченето на кучето, помага за премахване на плаката, като по този начин намалява натрупването на зъбен камък, поддържайки здрави зъби и венци.

GOODBITE NATURAL е уникален, защото е формулиран така, че да не се усвоява от тялото: ако бъде погълнат, той се превръща в желеобразна маса, която след това се изхвърля естествено от организма. Разработен и тестван в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове, GOODBITE NATURAL е 100 % безопасен: напълно естествен (извлечен от царевично нишесте), нетоксичен и биоразградим, не развива мухъл или патогени, не съдържа консерванти и не изтича.

Кокалите за дъвчене на GOODBITE NATURAL се предлагат в различни форми (кокал, спирала и пръчици) и 6 апетитни вкуса: пиле, телешко, шунка, сьомга, зърнени храни, агнешко. Изберете правилния размер за вашето куче (налични са 6 размера. Препоръчва се редуване на вкусовете, за да поддържате интереса на кучето жив.

Ключови ползи на GoodBite 

  • Играчка за дъвчене за грижа за зъбите, няма хранителна стойност, не кара кучето да наддава на тегло. Здрава уста – стройни кучета. Валидна алтернатива на традиционните зъболекарски закуски.
  • Помага за премахване на плаката, намалява натрупването на зъбен камък, поддържа здрави венци.
  • При поглъщане се превръща в желеобразна маса и след това се изхвърля естествено. Не променя диетата на кучето, като помага за поддържане на здравословно тегло
  • Разработен и тестван в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове.  GOODBITE NATUTAL е 100% безопасен. Напълно натурален (извлечен от царевично нишесте), нетоксичен и биоразградим, не развива плесени или патогени. Не съдържа консерванти и няма срок на годност.

С вкус на пилешко, за да бъде по-привлекателно за кучето. Опаковката съдържа: 1 играчка за дъвчене във формата на кокал 420g (24,5 x 8 x h 3,8 cm) за големи породи кучета до 35кг+.

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи