+359898633185 Поръчай по телефона

закрита тоалетна

Ferplast MIKA ъглова котешка тоалетна с вратичка

Закрита котешка тоалетна с активен въглен. Размер 57,5 x 51,5 x h 42 cm

Котешка тоалетна Mika е голяма, покрита тава за котки, проектирана, за да бъде лесно позиционирана в ъглите на къщата ви. Нейната специална дълбока основа е проектирана да осигури по-голяма хигиена и да предотврати изтичането на отпадъци извън тавата. Тази тоалетна за котки, е оборудвана с дръжка, която я прави лесна за пренасяне, пластмасова люлееща се врата и скоби отстрани за улесняване на почистването и поддръжката. При закупуване на котешката тоалетна Mika, основният филтър с активен въглен е включен в пакета. Филтрите се предлагат като консуматив.

Котешка тоалетна е екологично устойчив продукт: той всъщност е произведен от материал, идващ от промишлено рециклиране и последваща преработка, за опазване на околната среда, в която живеем заедно с нашите приятели животни.

Характеристики:

  • Идеален за големи котки.
  • Спестете място – проектирана да бъде позиционирана в ъглите.
  • Високо дъно, за да се избегне изтичане на отпадъци.
  • Снабдена с дръжка за лесно преместване.
  • Лесно отваряне и затваряне благодарение на заключващите куки.
  • Включен филтър с активен въглен.
  • ЕКО-УСТОЙЧИВ ПРОДУК: изработен от рециклирана пластмаса.

 

Размер 57,5 x 51,5 x h 42 cm

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма