устна хигиена

Спирали за кучета GoodBite Refill Helix S

Състав

Комбинация от вкусове

Големина

Малки и мини до 10кг

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Устна хигиена

Опаковката съдържа: 120 дентални спирали (1,9 x 21,9 x h 8,5 cm) за малки кучета до 10 кг.

GOODBITE Helix NATURAL – играта никога не е била толкова здравословна!Спирали за кучета GoodBite .

Здравата уста е много важна за благосъстоянието на вашия четириног приятел, като например поддържането на здравословното му тегло. GOODBITE NATURAL е иновативна играчка за дъвчене, която ще ви помогне да се грижите за денталната хигиена на вашето куче, без да го кара да наддава, за разлика от традиционните закуски на пазара.

Овкусява се с различни апетитни аромати, за да е по-атрактивен и да стимулира дъвченето. Консистенцията на продукта, съчетана с дъвченето на кучето, помага за премахване на плаката, като по този начин намалява натрупването на зъбен камък, поддържайки здрави зъби и венци.

GOODBITE Helix NATURAL е уникален, защото е формулиран така, че да не се усвоява от тялото: ако бъде погълната, пръчицата се превръща в желеобразна маса, която след това се изхвърля естествено от организма. Разработена и тествана в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове, GOODBITE Helix NATURAL е 100 % безопасна: напълно естествена (извлечена от царевично нишесте), нетоксична и биоразградима, не развива мухъл или патогени, не съдържа консерванти и не изтича.

Пръчиците за дъвчене на GOODBITE NATURAL се предлагат в различни форми (кокал, спирала и пръчици) и 6 апетитни вкуса: пиле, телешко, шунка, сьомга, зърнени храни, агнешко. Изберете правилния размер за вашето куче (налични са 6 размера. Препоръчва се редуване на вкусовете, за да поддържате интереса на кучето жив.

Ключови ползи на спирали за кучета GoodBite 

  • Играчка за дъвчене за грижа за зъбите, няма хранителна стойност, не кара кучето да наддава на тегло. Здрава уста – стройни кучета. Валидна алтернатива на традиционните зъболекарски закуски.
  • Помага за премахване на плаката, намалява натрупването на зъбен камък, поддържа здрави венци.
  • При поглъщане се превръща в желеобразна маса и след това се изхвърля естествено. Не променя диетата на кучето, като помага за поддържане на здравословно тегло
  • Разработен и тестван в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове. GOODBITE NATUTAL е 100% безопасен: напълно натурален (извлечен от царевично нишесте), нетоксичен и биоразградим, не развива плесени или патогени. Не съдържа консерванти и няма срок на годност.

Опаковката съдържа: 120 дентални спирали (1,9 x 21,9 x h 8,5 cm) за малки кучета до 10 кг.

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи