+359898633185 Поръчай по телефона

Пауч за котки

Храна в пауч Royal Canin Light Weight Care

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Контрол на теглото

Мокра храна в пауч за склонност към наднормено тегло при възрастни котки над 12 месеца.

Поддържането на оптималното тегло на котката ви за нейната възраст и порода е изключително важно. Това понякога е и много трудно. За да го постигнете не е необходимо да намалите дневния прием на котката. Достатъчно е храната, която ѝ давате да е специално разработена за тази цел.

Royal Canin®  Light Weight парченца в сос допринася за намаляване на дневния калориен прием с до 19%.

Така се ограничава наддаването на тегло и поддържа котката в здравословни граници. Хранителните вещества във формулата са обогатени и с L-карнитин.  L-карнитинът подпомага и стимулира правилния и бърз метаболизъм на мазнини.

Когато котката консумира определена храна за поддържане на здравословно тегло, храната ѝ ще играе голяма роля в поддържането на мускулната маса и оптималните граници на телесни мазнини. Поради това  Royal Canin® Light  Weight парченца в сос има високо съдържание на протеини, за да допринесе за поддържането на мускулната маса без да прави компромис с намаляване на калориите. Това ограничава наддаването на тегло.

Подържайте котката ви в добра телесна кондиция.

Хранителните вещества в този продукт подпомагат здравето на уринарната система като поддържат здрава функцията на пикочният мехур. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка,  Royal Canin® Light Weight пауч се предлага също и в сух вариант с вкусни и хрупкави гранули.  Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене, за да сте сигурни, че котката ви получава точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Състав: Състав: месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, протеинови екстракти от зеленчуци, минерали.

Добавки (на кг.): Хранителни добавки: Витамин D3: 180 IU, E1 (Желязо): 5 мг, E2 (Йод): 0.3 мг, E4 (Мед): 2.3 мг, E5 (Манган): 1.5 мг, E6(Цинк): 15 мг.

Аналитични съставки: Протеин: 10.0% – Мазнини: 2.1% – Сурова пепел:1.6% – Сурови влакнини:1.5% – Влага: 82.5% – L-карнитин: 35.0 мг/кг.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Contact Form backgroun image

    Контактна форма