+359898633185 Поръчай по телефона

Персийска котка

Паучове за котки Royal Canin Persian

Състав

Специален пауч

Големина

Персийска котка

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Всичко за породата

Пълноценна мокра храна в пауч за персийски котки в зряла възраст над 12 месеца.

Паучове за котки Royal Canin Persian:

Персийските котки имат най-дългата и гъста козина от всички породи котки! Поради тази причина Royal Canin® Persian Adult пастет съдържа изключителен комплекс от хранителни вещества. Той помага за поддържане защитната функция на кожната бариера, която предпазва кожата здрава и поддържа дългата козина лъскава и блестяща. Royal Canin Persian adult пастет е създаден специално с деликатна и адаптирана текстура за оптимална апетитност.

Освен това той помага за поддържането на храносмилателното здраве с различни високоусвояеми протеини и специфична комбинация от фибри и точни нива витамини и минерали. Персийката е котка със среден размер. Може на пръв поглед да изглежда голяма заради пищната си козина и подслоят козина, който я обгръща. Освен да храните персийската си котка с Royal Canin® Persian Adult пастет, ви препоръчваме и да разресвате и разплитате козината ѝежедневно. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, Royal Canin® Persian Adult се предлага също и в сух вариант с вкусни хрупкави гранули.

Състав:

Месо и животински продукти, риба и рибни продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари, дрожди.

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 330 IU, E1 (Желязо): 11 мг, E2 (Йод): 0.24 мг, E4 (Мед): 1.9 мг, E5 (Манган): 3.4 мг, E6 (Цинк): 34 мг – Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 0.4 г.

 Аналитични съставки: Протеин: 9% – Сурови мазнини: 6% – Сурова пепел: 1.9% – Сурови влакнини: 1% – Влага: 78.5%.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма