+359898633185 Поръчай по телефона

Персийска котка

Паучове за котки Royal Canin Persian

Състав

Специален пауч

Големина

Персийска котка

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Всичко за породата

Пълноценна мокра храна в пауч за персийски котки в зряла възраст над 12 месеца.

Паучове за котки Royal Canin Persian:

Персийските котки имат най-дългата и гъста козина от всички породи котки! Поради тази причина Royal Canin® Persian Adult пастет съдържа изключителен комплекс от хранителни вещества. Той помага за поддържане защитната функция на кожната бариера, която предпазва кожата здрава и поддържа дългата козина лъскава и блестяща. Royal Canin Persian adult пастет е създаден специално с деликатна и адаптирана текстура за оптимална апетитност.

Освен това той помага за поддържането на храносмилателното здраве с различни високоусвояеми протеини и специфична комбинация от фибри и точни нива витамини и минерали. Персийката е котка със среден размер. Може на пръв поглед да изглежда голяма заради пищната си козина и подслоят козина, който я обгръща. Освен да храните персийската си котка с Royal Canin® Persian Adult пастет, ви препоръчваме и да разресвате и разплитате козината ѝежедневно. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, Royal Canin® Persian Adult се предлага също и в сух вариант с вкусни хрупкави гранули.

Състав:

Месо и животински продукти, риба и рибни продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари, дрожди.

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 330 IU, E1 (Желязо): 11 мг, E2 (Йод): 0.24 мг, E4 (Мед): 1.9 мг, E5 (Манган): 3.4 мг, E6 (Цинк): 34 мг – Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 0.4 г.

 Аналитични съставки: Протеин: 9% – Сурови мазнини: 6% – Сурова пепел: 1.9% – Сурови влакнини: 1% – Влага: 78.5%.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Contact Form backgroun image

    Контактна форма