+359898633185 Поръчай по телефона

Кастрирани котки

Пастет за котки Royal Canin Sterilised

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Грижа за теглото

Пълноценна мокра храна (пастетна текстура) в пауч за кастрирани котки в зряла възраст от 1 до 7 години.

Кастрацията е процес, който променя ритъма на живот. Не само с превенцията от забременяване и типичните здравословни предимства, от които се съпътства, но и с промяна в нивата на активност в поведението на вашата котка. Появява се и нуждата от определени хранителни вещества в резултат на тази промяна. Поради тази причина Royal Canin® Sterilised пастет е специално разработена за хранителните нужди на вашата кастрирана котка в зряла възраст.

Формулата е с контролирано количество на енергията и умерено съдържание на мазнини. Royal Canin® Sterilised пастет помага за намаляване възможността на вашата котка да наддаде тегло. Това се случва най-вече, когато ѝ се предоставят адекватните количества дневни порции.

Royal Canin® Sterilised пастет съдържа внимателно подбран минерален баланс. Той  подпомага здравето на уринарната система на вашата котка. За да задоволи индивидуалните предпочитания на вашата котка, Royal Canin® Sterilised пастет се предоставя и в още един мокър вариант – хапки в сос или като суха храна – вкусни и хрупкави гранули. Ако обмисляте смесено хранене следайте хранителните препоръките,  за да сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Състав:  месо и животински продукти, продукти с растителен произход, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, минерали, различни захари.

Добавки: Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 190IU, E1 (Желязо): 4 мг, E2 (Йод): 0,46мг, E4 (Мед): 3,7 мг, E5 (Манган): 1,2 мг, E6 (Цинк): 12 мг- Технологични добавки: Клиноптилолит с утаячен произход: 0,2 г.

Аналитични съставки: Протеин: 10,8% – Сурови мазнини: 2,4% – Сурова пепел: 1,6% – Сурови влакнини: 1,6% – Влага: 81%.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма