+359898633185 Поръчай по телефона

Космени топки

Мокра храна за котки Royal Canin Care Hairball

Състав

Специална формула

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Против космени топки

Пълноценна мокра храна за  котки над 12 месеца за намаляване образуването на космени топки.

Понякога когато козината се задържа в стомаха на котката ви без да премине през стомашно-чревния тракт. Така се образуват космените топки. По-голяма част от космите преминават през храносмилателния тракт с лекота. Но понякога струпването на големи количества косми може да образува космени топки. Затова Royal Canin® Hairball Care парченца в сос е формулирана така, че да помага на котката ви да елиминира непреработените косми. Храната спомага за това като стимулира перисталтиката ѝ . За премахване на излишните косми, които обикновено остават в стомаха. Royal Canin® Hairball Care парченца в сос помага и за поддържане на идеалното тегло на котката ви.  Съдържа мазнини от само 2.7%.

Основните мастни киселини са включени в състава на храната, за да доставят ценна енергия на животното. За високата усвояемост на формулата допринасят и включените в нея диетични фибри. Те подпомагат баланса на чревната флора и здравето на храносмилателния тракт. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, Royal Canin® Hairball Care пауч се предлага и в сух вариант с вкусни хрупкави гранули.  Ако обмисляте смесено хранене  следвайте хранителните препоръки  Така ще сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите и.

Състав: Месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход,протеинови екстракти от зеленчуци, минерали, масла и мазнини, различни захари, мая.

Добавки (на кг.): Хранителни добавки: Витамин D3: 150 IU, E1 (Желязо): 2 мг, E2 (Йод): 0.3 мг, E4 (Мед): 2.3 мг, E5 (Манган): 0.6 мг, E6 (Цинк): 6 мг – Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 2 г

Аналитични съставки: Протеин: 7.0% – Мазнини: 2.7% – Сурова пепел:1.6% – Сурови влакнини:1.0% – Влага: 82.0%.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма