+359898633185 Поръчай по телефона

Мляко за котки

Мляко за котки Royal Canin Babycat Milk

Състав

Адаптирано мляко

Големина

Всички породи

Възраст

От 0 до 2 месеца

Нужда

Адаптирано мляко

Пълноценна храна за котки – заместваща млякото храна за котенца от раждането до отбиването (0-2 месеца).

ПРЕДИМСТВА на Мляко за котки Royal Canin Babycat Milk:

ХАРМОНИЧЕН РАСТЕЖ

За да осигури устойчив и хармоничен растеж, формулата Babycat Мilk е възможно най-близка по състав до майчиното мляко на котката.

ДОБАВЕНА DHA

Нервната система на котенцето продължава да се развива и след раждането му. DHA естествено се включва в състава в майчиното мляко, за да подпомогне развитието на когнитивните функции.

ХРАНОСМИЛАТЕЛНО ЗДРАВЕ

В Babycat Milk има внимателно подбрани високо смилаеми протеини и има лактозно съдържание много близко до това на майчиното мляко. Тази храна е особено подходяща за храносмилателната система на котенцето, защото не съдържа скорбяла (котенцата все още не произвеждат достатъчно ензими, за да я усвоят). Чревният микробиом на котенцето се развива постепенно в период от няколко седмици. Добавените пребиотици (фрукто-олигозахариди) допринасят за храносмилателното здраве.

РАЗТВОРИМО МЛЯКО

Със специална формула, Babycat milk се разтваря незабавно и напълно, без да оставя утайка, като се образува напълно хомогенна формула. (вижте инструкциите за ползване).

СПЕЦИАЛНА ОПАКОВКА

Опаковано с предпазна атмосфера, за да запази свежестта и хранителните качества на продукта за по-дълго време.

СЪСТАВ: млечен ретентат, млечни мазнини, рафинирано палмово масло (от устойчиви източници), суроватъчен протеин, рафинирано соево масло, рафинирано кокосово масло, минерали, фрукто-олигозахариди (0,5%), рибено масло (източник на DHА), гъбено масло (източник на арахидонова киселина).

ДОБАВКИ (на кг.): Хранителни добавки: Витамин A: 25000IU, Витамин D3: 1500IU, 3b103 (Желязо): 100мг, 3b201 (Йод): 4мг, 3b405 (Мед): 15мг, 3b503 (Манган): 80мг, 3b605 (Цинк): 190мг, 3b810 (Селен): 0,43мг, Таурин: 2,2г – Антиоксиданти.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 33,0% – Сурови мазнини: 39,0% – Сурова пепел: 6% – DHA: 1,0г/кг.

УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: Смесете 10мл от млякото на прах с 20мл бутилирана вода с ниско съдържание на минерали при около 70°C и сервирайте хладко според инструкциите на приложения информационен лист на продукта.За кода на партидата, ридентификационния номер на фабриката: вижте на опаковката. Най-добър преди: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място. Пакетчетата не могат да се продават отделно.

Възраст (седмици) Брой хранения/ ден мл разтворено мляко / храна
1 седмица 7 14-28 мл
2 седмици 6 30-60 мл
3 седмици 5 50 – 75 мл
4 седмици 5 50 – 75 мл

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма