+359898633185 Поръчай по телефона

Здрави кожа и козина

Лакомства за котки Sticks Monge Gift Skin Support с натурално месо

Състав

Риба треска и детелина

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Здрави кожа и козина

Меки стикчета с натурално месо – лакомство за котки за здрава кожа и козина, с риба треска и детелина.

Sticks Monge Gift – Меки стикчета от натурално месо, богати на прясна риба треска с детелина за здрава кожа и козина.

Основна съставка прясно месо >80%.

Допълваща храна за котки в зряла възраст.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашата котка, благодарение на бирената мая за лъскава козина и ниското съдържание на мазнини* за поддържане на идеално телесно тегло..
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с прясно месо, ценен източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Формулата е обогатена с таурин за поддържане на зрителната острота и правилната сърдечна функция и с витамини за ежедневна жизненост.
  • Включването на растителни съставки, като червената детелина, източник на антиоксиданти за запазване на целостта на кожата, е резултат от изследванията направени в Италия, в подкрепа на качеството на живот на нашата котка.
  • Sticks Monge Gift без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • Само 17 kcal/стик

 

Състав: прясна риба 80,5% (риба треска 46%), бирена мая (4,6%), хидролизиран рибен протеин (сьомга), целулоза на прах, продукти от дрожди, минерали,  продукти от преработката на билки (червена детелина – Trifolium pratense 0.5%).

 

Аналитични съставки: суров протеин: 40%, сурови влакнини: 3%, сурови мазнини: 16,5%, сурова пепел: 8%, влага: 20%, метаболитна енергия: 3240ккал/кг.

 

Добавки: Хранителни добавки/кг: витаним А (ретинил ацетат): 5000IU, витамин D3: 500IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 50мг, таурин: 1000мг.

 

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за котка в зряла възраст с тегло 4кг–до 1 стикче дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

 

Опаковка: 3 стикчета, 15гр.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма