+359898633185 Поръчай по телефона

стерилизирани котки

Котешка храна Royal Canin Sterilised 37

Състав

Специални гранули

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Стерилизирани котки

Балансирана и пълноценна суха храна за кастрирани котки в зряла възраст от 1 до 7 години. След кастриране, енергийните нужди на котките намаляват. STERILISED помага за намаляване на риска от натрупване на излишно тегло, благодарение на умереното ниво на мазнини и адаптираните дневни порции.

 Котешка храна Royal Canin Sterilised 37:

След като кастрирате вашата котка, промяна в храненето е необходима. Така ще се подсигури, че нейната консумация на храна отговаря на променените в енергийните нужди. Royal Canin® Sterilised съдържа умерено ниво на мазнини, когато се предлага в правилното дневно количетсво. Това помага на котката ви да поддържа идеално телесно тегло след като е кастрирана.

  • Храната  Royal Canin® Sterilised съдържа внимателно подбран минерален баланс, който подпомага поддържането здравето на уринарния тракт на вашата котка.
  • Увеличеното съдържание на протеин в храната помага за поддържане на мускулната маса.
  • За да отговори на индивидуалните препочитания на всяка котка Royal Canin® Sterilised се предоставя и в мокър вариант в сос. Ако обмисляте смесено хранене следвайте насоките за хранене, за да подсигурите, че котката ви приема правилните колучества мокра и суха храна за оптимално здраве.

Състав: дехидратирани птичи протеини, царевица, изолат от растителен протеин*, растителни влакнини, животински мазнини, хидролизирани животински протеини, ориз, пшеница, пулп от цвекло, царевичен глутен, мая и части от нея, минерали, рибено масло, фрукто- олигозахариди, соево масло.

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин A: 19000IU, Витамин D3: 1000IU, E1 (Желязо): 31мг, E2 (Йод): 3,1мг, E4 (Мед): 10мг, E5 (Манган): 41мг, E6 (Цинк): 122мг, E8 (Селен): 0,05мг, L-карнитин: 100мг – Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 10г – Зоотехнически добавки: Амониев хлорид: 5г – Консерванти – Антиоксиданти.

Аналитични съставки: Протеин: 37% – Сурови мазнини: 12% – Сурова пепел: 8,2% – Сурови влакнини: 6,2%.

*L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Указания за хранене:  виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма