+359898633185 Поръчай по телефона

Британска Късокосместа

Котешка храна Royal Canin® British Shorthair Pouch

Състав

Пауч

Големина

Британска късокосместа

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Всичко за породата

Пълноценна мокра храна в пауч за британски късокосмести котки в зряла възраст над 12 месеца.

Котешката храна Royal Canin® British Shorthair Pouch Adult хапки в сос е специално създадена да задоволи всички хранителни нужди на вашата британска късокосместа котка.

Британската късокосместа котка има здраво, масивно и мускулесто тяло.

Това е масивна мощна котка, чието тегло трябва да е съставено основно от мускули, а не от мазнини. Затова правилното хранене и разпределяне на дажбите е изключително важно. Мократа храна Royal Canin® British Shorthair Adult парченца в сос е с умерено количество енергия и адаптирано съдържание на мазнини (3.2%). Спомага за ефективен контрол на теглото.

Royal Canin British Shorthair Adult парченца в сос има специфичен баланс на хранителни вещества.

Включително витамини, с които да поддържа здрава и добре подхранена не само козината, но и кожата. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, Royal Canin® British Shorthair Adult се предлага също и в сух вариант с вкусни хрупкави гранули. Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене. Така ще сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Състав: Месо и животински продукти, зърнени култури, риба и рибни субпродукти. Протеинови екстракти от зеленчуци, масла и мазнини, продукти с растителен произход, минерали, различни захари.

Хранителни добавки: Витамин D3: 260 IU, E1 (Желязо): 8 мг, E2 (Йод): 0.33 мг, E4 (Мед): 2.6 мг, E5 (Манган): 2.5 мг, E6 (Цинк): 25 мг.

Аналитични съставки: Протеин: 9% – Мазнини: 3.2% – Сурова пепел:1.2% – Сурови влакнини: 0.8% – Влага: 81%.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма