+359898633185 Поръчай по телефона

Суха храна 12+

Котешка храна Royal Canin Ageing 12+

Състав

Специални гранули

Големина

Всички породи

Възраст

12+ години

Нужда

Пълноценна храна

Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст над 12 години.

Застаряващите котки имат различни хранителни потребности от по-младите.

Затова е изключително важно да промените храната на котката ви в процеса на остаряване. Така ще сте сигурни, че нуждите ѝ на през всеки етап от живота са задоволени. Royal Canin® Ageing 12+ е подходяща за котки над 12 години. Специално е създадена да задоволи нуждите на вашата котка в напреднала възраст. Тази храна има апетитна гранула с двойна текстура (хрупкава отвън и мека отвътре), за да стимулира апетита на котката ви в напреднала възраст. Royal Canin® Ageing 12+ съдържа комплекс от антиоксиданти, който помага на котките през процеса на стареене.

Благодарение на умерените нива на фосфор, Royal Canin® Ageing 12+ помага за поддържането на здравословна бъбречна функция. Това е изключително полезно за застаряващите котки.

За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, Royal Canin® Ageing 12+ се предлага и в мокър вариант с вкусни парченца в сос.  Обмислете смесено хранене. Следвайте насоките за хранене. Така ще сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Състав: изолат от растителен протеин*, варено пшеничено брашно, животински мазнини, дехидратиран птичи протеин, ориз, царевица, растителни влакнини, хидролизирани животински протеини, пулп от цикория, минерали, рибено масло, соево масло, мая и части от нея, домат (източник на ликопен), фрукто-олигозахариди, люспи и семена от псилиум, хидролизирани дрожди (източник на мано- олигозахариди), хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин), масло от пореч, екстракт от невен (източник на лутеин), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин сулфат).

Добавки(на кг.): Хранителни добавки: Витамин A: 19000IU, Витамин D3: 700IU, E1 (Желязо): 37мг, E2 (Йод): 3,7мг, E4 (Мед): 11мг, E5 (Манган): 48мг, E6 (Цинк): 145мг, E8 (Селен): 0,06мг – Сензорни добавки: Екстракт от чай (източник на полифеноли): 0,6г – Консерванти – Антиоксиданти.

Аналитични съставки: Протеин: 30% – Сурови мазнини: 19% – Сурова пепел: 5,3% – Сурови влакнини: 4,4% – Фосфор: 0,6% – На кг: Омега-3 мастни киселини: 10,9гр. – Ликопен: 8мг.

*L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Указания за хранене: вижте таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма