+359898633185 Поръчай по телефона

устна хигиена

Дентални пръчици Monge Gift Senior

Състав

Заешко с лайка

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Устна хигиена

Дентални стикове за кучета в напреднала възраст от всички породи със заешко и лайка.

Дентални пръчици Monge Gift Senior. Екструдирани дентални стикове със заешко и лайка.

Допълваща храна за кучета от всички породи в напреднала възраст.

  • Дентални пръчици Monge Gift Senior  създадени за доброто здраве на кучетата, благодарение на включването на растителни фибри за по-голяма еластичност на текстурата и насърчаване на дъвченето.
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с един източник на животински протеин*, заешко, източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Формулата е обогатена с витамин С за здравето на устната кухина и се отличава със страхотен вкус, стимулиращ и най-капризните кучета.
  • Включването на растителни съставки, като лайка с антиоксидантни свойства, е резултат от направените в Италия изследвания в подкрепа на качеството на живот на кучетата.
  • Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • 70 kcal/стик

Състав: сушено заешко (30%), картофи, глицерин, тапиока, целулоза на прах, растително масло (рапично), продукти от преработката на билки (лайка – Matricaria Camomilla  0,1%).

Аналитични съставки: суров протеин: 20%, сурови влакнини: 3%, сурови мазнини: 4%, сурова пепел: 5%, влага: 25%, метаболитна енергия: 2545ккал/кг. Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин С (натрий аскорбил фосфат): 427мг.

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за куче в напреднала възраст (тегло 10-32кг) –до 0,5-1 стик дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

*Формулирано с единствен източник на протеин. Може да съдържа следи от други източници на протеин.

Опаковка: 7 стика, 210гр.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма