+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Вид

Цвят

Материал

Разфасовка

Приложение

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Материал

Цвят

Вид

Разфасовка

Приложение

Versele Laga - продукти за домашни любимци

Показване на 1–12 от 97 резултата

Бъдете сигурни с Versele Laga – продукти за домашни любимци

Versele Laga - продукти за домашни любимци

Вашите домашни любимци заслужават само най-доброто, когато става въпрос за тяхното хранене. Versele Laga – продукти за домашни любимци е световноизвестен производител, предлагащ висококачествени храни храни и аксесоари за домашни любимци.

Отделяме тази страница, за да ви разкажем, защо Versele Laga е предпочитан избор в грижата за домашни любимци.

Защо Versele-Laga?

Versele-Laga е компания, която произвежда храни и добавки за домашни любимци. Те се специализират предимно в производството на храни за различни видове животни, включително птици, гризачи, риби и дори дребни животни като зайци и хамстери.

Продуктите на Versele-Laga са насочени към поддържането на оптималното здраве и хранителни нужди на различни видове домашни любимци.

Техните продукти включват пълноценни храни, лакомства, добавки и аксесоари за грижа за животните. Versele-Laga се стреми да предоставя качествени продукти, които отговарят на специфичните нужди на различните видове животни в домашни условия.

Това е белгийска компания с дългогодишен опит в областта на производството на храни за домашни любимци. Те съчетават научни изследвания с внимателен подбор на съставките, за да предложат продукти, които са в съответствие със здравословните и хранителни нужди на различните видове домашни любимци.

Versele Laga - разнообразие от храни

Марката предлага разнообразие от храни, предназначени за:

 • Птици – като канарчета, папагали, пойни птици и други;
 • Храни за гризачи като: зайци, хамстери и морски свинчета;
 • Продукти за аквариумни риби.

Те също така предлагат специализирани формули, които са адаптирани към различни фази в живота на домашните любимци или които отговарят на специфични нужди като здравословната подкрепа на перата на птиците.

В същото време, Versele-Laga имат и продукти, които подпомагат здравето и благосъстоянието на животните. Като витамини, минерали и други добавки.

Какви видове аксесори за домашни любимци се предлагат от Versele-laga?

Производителя предлага различни видове аксесоари за домашни любимци. Които са насочени към подобряване на грижите за тях и улесняване на собствениците. Най-общо асортиментът от аксесоари да включва:

 1. Клетки и оборудване за домашни любимци: Versele-Laga предоставя клетки и оборудване за различни видове животни, като например клетки за птици, гризачи или други домашни любимци. Тези продукти често са проектирани с оглед на комфорта и безопасността на животните.
 2. Играчки и забавления: Аксесоарите включват играчки и забавни елементи, предназначени да осигурят занимание и стимулация за домашния ви любимец.
 3. Купи и чинии за хранене: Ще намерите различни видове купи и чинии за хранене с тази марка, специално предназначени за различните домашни любимци.
 4. Грижа за здравето: Продукти за грижа за здравето на животните, като например четки, шампоани, витамини и други добавки.
 5. Облекла и аксесоари за собствениците: От компанията предлагат и аксесоари за собствениците, като например облекла, въжета, поводи и други неща, свързани с грижата за домашни любимци.

Важно е да се отбележи, че точният асортимент от аксесоари може да варира в зависимост от конкретната продуктова линия на Versele-Laga. Както и от пазара, за който са предназначени техните продукти.

Versele Laga аксесори за домашни любимци

Какво още ще намерите с марката Versele-Laga:

 1. Легла и кътчета за почивка: Продукти за удобни и безопасни места за почивка на домашните любимци, като легла, подложки или други аксесоари за сън.
 2. Системи за почистване и грижа за околната Среда: Продукти, които помагат на собствениците в поддържането на чистота в околната среда на животните, като например почистващи разтвори, дезинфектанти и торбички за събиране на отпадаците на животните. Специално внимание се обръща на производстото на биоразградими и натурални котешки тоалетни.
 3. Оборудване за грижа за перата и козината: Продукти за грижа за птиците и гризачите, като аксесоари за поддържане на перата и козината в оптимално състояние.

Тези аксесоари често се предлагат в комплекс със съответните храни и добавки, като част от общата грижа за здравето на домашните ни любимци.

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Шампоаните за кучета
Шампоаните за кучета

Шампоаните за кучета, които превръщат къпането в ритуал Шампоаните за кучета са ключов елемент от грижата за домашни любимци, предоставяйки им не само чистота, но и блестяща козина и здрава […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма